Analist Bitcoin’de 45 Bin Dolar Seviyesinin Neden “Aşırı Kritik” Olduğunu Anlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC), son yaşadığı yükselişler ile birlikte kilit direnç seviyesi 45 bin dolara doğru ilerliyor.

On-chain analitik platformu CryptoQuant verilerine dayanarak bir analiz yayınlayan analist Gustavo Faria, Bitcoin’de 45 bin dolar seviyesinin orta vadeli yatırımcılar için dönüm noktası olduğuna yer verdi.

Analist, Bitcoin’in 35 bin dolardan sert bir şekilde 42 bin dolara yükselmesiyle birlikte kritik 45 bin dolar seviyesine doğru yükseldiğini belirtti. Analiste göre söz konusu 45 bin dolar seviyesinin yalnızca teknik bir direnç olarak değil hem de Bitcoin HODL’erları için de önemli bir noktadır.

45 bin doların 2-3 yıl önce Bitcoin yatırımı yapan insanların maliyetlerini temsil ettiğini belirten Gustavo Faria, bu yatırımcı grubunun Bitcoin’de uzun vadeli düşündüklerini ve düşüşlerde pozisyonlarını koruklarını belirtti.

Bitcoin’in mevcut arzının %16’sının 2-3 yıllık yatırımcılar tarafından tutulduğunu öne çıkaran Faria, neredeyse tüm aktif arzın orta vadeli yatırımcıların elinde olduğunu söyledi. Bu grubun piyasa trendlerinin önemli ölçüde etkileyebileceğini kaydetti.

Bu nedenle 45 bin dolar seviyesinin Bitcoin’in orta vadeli sahipleri için çok önemli olduğunu ve gerçekleşen market değerinin önemli bir kısmını temsil ettiği söylendi. Bu seviyenin kalıcı bir şekilde aşılması durumunda piyasanın olumlu gidişatının süreceği ancak geçilmesinde zorlanılması durumunda satış baskısı yaşanabileceği vurgulandı.

Analist, 2-3 yıllık Bitcoinlerin borsaya girişlerinin izlenmesinin potansiyel bir hareketi öngörmek için çok önemli olacağını dile getirdi.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, yazım esnasında 41.670 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Bitcoin’de 45 Bin Dolar Seviyesinin Neden “Aşırı Kritik” Olduğunu Anlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!