Altcoin Piyasasının Bitcoin Karşısındaki Payı Mart 2022’den Beri Bu Kadar Yüksek Olmamıştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin piyasası, yatırımcıların daha riskli varlıklara yönelmeye başlamasıyla birlikte Bitcoin karşısındaki payını büyütüyor.

Kaiko Research tarafından paylaşılan bilgilere göre altcoinler, Mart 2022’den sonra ilk kez geçen hafta piyasadaki toplam işlem hacminin %67’sini oluşturdu.

Altcoin pazarının günlük işlem hacmi, Nisan 2023’ten sonra ilk kez geçen ayın başında 20 milyar doların üstüne çıktı. Kaiko Research’e göre bu, “devam etmekte olan ralliden ve traderların daha riskli varlıklara yönelmesinden” kaynaklanıyor.

Eylül 2022’de global altcoin hacminin %60’ından sorumlu olan Binance, güç kaybederek geçen hafta %46’lık pay aldı. Upbit, Bybit ve OKX üçlüsünün toplam hacimleri ise %11’den %35’e kadar yükseldi.

Kaiko Research raporunda ayrıca Bitcoin için oluşturulmuş yatırım ürünlerine güçlü bir para akışı olduğu ve bunun spot Bitcoin borsa yatırım fonunu (ETF) bekleyen “kurumsal yatırımcıların büyüyen heyecanından” kaynaklandığı belirtildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin Piyasasının Bitcoin Karşısındaki Payı Mart 2022’den Beri Bu Kadar Yüksek Olmamıştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!