Ünlü Destekçiden Bitcoin Tahmini: 220 Bin Dolar Masada!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının popüler ismi Max Keiser, Bitcoin’de yaşanan yükselişle birlikte 220 bin doların masada olduğunu söyledi. 

Max Keiser yine Bitcoin hakkında yaptığı dikkat çeken bir açıklamayla gündeme geldi. Keiser, Bitcoin’in yeni tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) için harekete geçtiğini ima ederken 220 bin doların masada olduğunu vurguladı.

Daha önceki paylaşımlarında da sık sık 220 bin dolar seviyesini hedef olarak gösteren Kesier, ABD’nin önümüzdeki yıl 1,5 trilyon borç alacak olmasını işaret etmişti.

Bitcoin, bu ayın başından beri 4 günlük süreçte %12 değer kazanarak 42.200 dolar seviyelerine kadar ulaştı. ATH seviyesine yaklaşmasıyla birlikte analistler Bitcoin için yeni tepe hedefleri vermeye başladı.

Birçok analist Bitcoin’in yıllar içerisinde milyon dolarlara ulaşacağını tahmin ediyor. Son yükseliş ile birlikte Bitcoin’i yasal para birimi ilan eden El Salvador‘un yatırımları da kara geçmişti.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, yazım esnasında 41.840 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Destekçiden Bitcoin Tahmini: 220 Bin Dolar Masada!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!