Kripto Şirketi CEO’suna Göre Bitcoin 1-2 Yıl İçinde 700 Bin Dolara Ulaşacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockstream CEO’su Adam Back, Bitcoin’in (BTC) gelecek 1 veya 2 yıl içerisinde 700 bin dolara ulaşabileceğini öne sürdü.

Bitcoin hakkında söylemleriyle zaman zaman öne çıkan Adam Back, 4 Aralık tarihli sosyal medya gönderisiyle yine dikkat çeken bir tahmine yer verdi.

Önümüzdeki 1 veya 2 yıllık süre zarfında Bitcoin’in hak ettiği değer olan 700 bin dolara ulaşacağını belirten Back, buna gerekçe olarak insanların altın satıp Bitcoin almaya başlayacağına dair bir teori sundu.

Er ya da geç Bitcoin’in gerçek altının yerini alacağını savunan deneyimli isim, her şeyin tersine döneceği döngünün içinde bulunduğumuz bu yarılanma (halving) döngüsü olduğunu vurguladı. Adam Back bu teorinin gerçekleşmesi için altın özelindeki piyasa değerinin Bitcoin’e kaymaya başlaması gerektiğini sözlerine ekledi:

Dijital altın Bitcoin er ya da geç kesinlikle her şeyi tersine çevirip fiziksel altının yerini alacak. Bu muhtemelen içinde bulunduğumuz yarılanma döngüsünde gerçekleşecek. Yani bir veya iki yıl içinde. Bence Bitcoin’in şu anda 700 bin dolar olması gerekiyor ama bunun için bazı yatırımcıların altın satıp Bitcoin alması ve piyasa değerlerinde bir geçişe tanıklık etmesi gerekiyor.

Halihazırda altının 13,8 trilyon dolar market değeri Bitcoin’in ise 814 milyar dolar market değeri bulunuyor. Altından Bitcoin’e doğru olası bir geçişin tüm dengeleri değiştireceği düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %5,7 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 41.839 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Şirketi CEO’suna Göre Bitcoin 1-2 Yıl İçinde 700 Bin Dolara Ulaşacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!