Bybit’den Açıklama! Kurumsal Yatırımcıların Gözü Bitcoin’de

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Singapur merkezli kripto para borsası Bybit’in araştırma kolu olan Bybit Research, yeni bir araştırma raporu yayınladı. Bu rapor, kurumsal yatırımcıların kripto tercihlerini incelemekte ve ortaya çıkan bulguları paylaştı. Rapor, büyük oyuncuların Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) gibi büyük kripto varlıklarına odaklandığını, altcoin’ler konusunda ise biraz daha çekimser davrandıklarını gösteriyor.

Bybit araştırmacılarına göre, kurumsal yatırımcılar yılın ilk üç çeyreğinde Bitcoin varlıklarını neredeyse ikiye katlamıştır. Uzmanlar, daha küçük sermayeli bireysel yatırımcıların yüksek getiri umuduyla Bitcoin’e daha az odaklandığını belirtti.

Rapor, büyük oyuncuların spot ETF onayı beklentisiyle Bitcoin yatırımlarına devam ettiğini, ancak altcoin sermayelerinin Mayıs ayı dışında yıl boyunca azaldığını ortaya koymaktadır. Ayrıca, Bybit’in raporunda kurumsal yatırımcıların Shapella güncellemesinin ardından portföylerindeki Ether oranını da düşürdüğü vurgulanıyor.

Bybit tarafından paylaşılan pasta grafik, kripto yatırımlarının dağılımını göstermektedir. Buna göre, altcoin yatırımlarının toplam sermayeye oranı %5, Ether’in oranı %15, Bitcoin’in oranı %35 ve stablecoin’lerin oranı ise %45 olarak belirlenmiştir. Bu veriler, piyasanın en büyük iki kripto varlığı Bitcoin ve Ether’in toplam payının %50 seviyesine ulaştığını gösteriyor.

Bitcoin’in 40.000 dolar seviyesini aşmasıyla birlikte, analistler önümüzdeki haftalarda bir piyasa düzeltmesi riskine dikkat çekiyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bybit’den Açıklama! Kurumsal Yatırımcıların Gözü Bitcoin’de
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!