Başarılı Balina Bitcoin ve Kripto Paralar Yükselirken 6 Altcoin Alımı Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz haftalar yaptığı başarılı alım-satımlarla gündeme gelen bir balina, tekrardan 6 farklı altcoin yatırımı için harekete geçti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre “0x9EDA” isimli bir balina adresi yaptığı altcoin işlemleriyle dikkat çekti. Verilere göre bu balinanın öncelikli işlemlerinden biri 4 Aralık günü merkeziyetsiz borsa (DEX) Aave aracılığıyla Ethereum (ETH) long (uzun) pozisyonu açmak oldu.

Balina önce kripto para borsası Bybit’den 987 bin dolar değerinde Ethereum’u Aave’ye çekti ve bu varlıkları teminat olarak göstererek 1 milyon Tether (USDT) aldı. Ardından bu USDT’ler ile Aave üzerinden Ethereum alarak long yönlü pozisyon açmış oldu.

Balina ayrıca 4 Aralık günü 0,32 dolar maliyetle 410 bin dolar değerinde 1,27 milyon Ribbon Finance (RBN) aldı. Ek olarak 3,85 dolar maliyetle 110 bin dolar değerinde 28.474 Synthetix Network (SNX) ve 330 dolar maliyetle 94 bin dolar değerinde 284 Wrapped TAO (wTAO) satın aldı.

Altcoin alımlarına bir süredir aktif eden aynı balina cüzdanı, 18 Kasım’dan bu yana 13,71 dolar maliyetle 5,49 milyon dolar değerinde toplam 400.625 Chainlink (LINK) satın almış ve bunları yine Aave’ye yatırmıştı.

Ek olarak 17 Kasım’dan 29 Kasım’a kadar ortalama 7,56 dolar fiyatla 454 bin dolar değerinde 60.068 Echelon Prime (PRIME) satın alan balina, bu varlıkları 30 Kasım tarihinde 7,72 dolardan satarak 9 bin dolar kazanç elde etmişti.

DeBank verilerine göre balinanın elinde 9,3 milyon dolar değerinde çeşitli altcoinler ve stablecoinler bulunmaya devam ediyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Başarılı Balina Bitcoin ve Kripto Paralar Yükselirken 6 Altcoin Alımı Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!