Avukatlar, Sam Bankman-Fried’ın talepte bulunmayacağını söyledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski FTX CEO’su, duruşmanın ardından herhangi bir talepte bulunmayacak. 

SBF’nin avukatları, ABD New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi’nde Yargıç Lewis Kaplan’a 1 Aralık’ta kaleme aldıkları mektupta, “mahkeme sonrası herhangi bir talepte bulunmamaya karar verdiklerini” ancak davaya ilişkin iddiaları takip etme haklarını saklı tuttuklarını söyledi.

Kaynak: Courtlistener

Savcıların, SBF’nin mart ayındaki ikinci duruşmasına devam etmeyi planlayıp planlamadıkları belirsiz durumda. Eski CEO, önümüzdeki duruşmada beş ayrı suçlamayla karşı karşıya kalacak. 

Jürinin kararının açıklanmasının ardından SBF, Brooklyn Metropolitan Gözaltı Merkezine geri döndü. 30 Kasım’da kripto blog yazarı Tiffany Fong, SBF’nin hapishanedeki bazı deneyimlerini aktaran, geçmişte mafya bağlantısı olan Gene Borello ile röportaj yaptı. Borello, başka bir mahkumun FTX CEO’suna şantaj yapmaya çalıştığını iddia etti. 

SBF, ABD’de cezai suçlamayla karşı karşıya kalan iki yüksek profilli yöneticiler arasında yer aldı. Benzer bir şekilde Celsius CEO’su Alex Mashinsky temmuz ayında tutuklandı. Daha sonra kefaletle serbest kalmasına karar verildi.

Eski Binance CEO’su Changpeng Zhao da ABD Adalet Bakanlığı ile yapılan anlaşmanın bir parçası olarak görevini bırakmak zorunda kaldı ve hapis cezasıyla karşı karşıya. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avukatlar, Sam Bankman-Fried’ın talepte bulunmayacağını söyledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!