Tutuklu Kurucunun Twitter Paylaşımı Altcoin Fiyatını Yüzde 40 Uçurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Three Arrows Capital (3AC) kurucusu Su Zhu’nun “günaydın” mesajı bir altcoinde %50’ye varan yükselişi tetikledi.

Eylül ayında ülkeyi terk etmeye çalışırken Singapur havalimanında tutuklanan ve 4 aylık hapis cezasına çarptırılan 3AC kurucusu Su Zhu aylar sonra paylaşım yapınca OPNX’in yerel token’ı Open Exchange Token (OX) hareketlendi.

Su, 1 Aralık’ta “günaydın“ın kısaltması olan basit bir “gm” gönderisi paylaşarak, Singapur’un Changi Havalimanı’nda ülkeyi terk etmeye çalışırken tutuklandığı 29 Eylül’den bu yana ilk paylaşımını yaptı.

CoinGecko verilerine göre Su’nun X paylaşımından sonraki 20 dakika içinde OX yaklaşık %43 artışla 0,0148 dolar seviyesinden 0,0213 dolara yükseldi. OX yazım esnasında 0,0173 dolardan işlem görüyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre söz konusu gönderiyi  alım fırsatı olarak gören “0x12d” isimli bir balina cüzdanı, gönderiyi görür görmez 2,34 milyon OX satın almak için 35 bin dolar harcadı ve birkaç dakika sonra bunu 47.413 dolara sattı. Balina dakikalar içerisinde 12.413 dolar kar elde etti.

Open Exchange’in kısaltması olan OPNX, iflas eden kripto şirketlerinden alacaklı taleplerinin alıp satılmasına izin veren bir platformdur. 3AC’nin kurucuları Su Zhu ve Kyle Davies, FTX’in iflas etmesinden kısa bir süre sonra Open Exchange isimli kripto para borsasını kurmuştu.

Su Zhu ile bağlantılı “suzhu.eth” olarak işaretlenmiş cüzdan 29 Kasım günü harekete geçerek yaptığı altcoin işlemleriyle dikkat çekmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tutuklu Kurucunun Twitter Paylaşımı Altcoin Fiyatını Yüzde 40 Uçurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!