Bitcoin Karşıtı Milyarderin Vefatıyla 1.030x Yükselen Meme Coin’de Fiyat Sıfırlandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Warren Buffett’ın sağ kolu Charlie Munger’ın ölümünden sonra basılan bir memecoin kısa sürede devasa bir yükselişe tanıklık etti.

GeckoTerminal tarafından sağlanan verilere göre Charlie Munger’ın ölümünden 15 dakika sonra Ethereum (ETH) ağında basılan MUNGER bir memecoin, kısa sürede %103 bin yükseldi.

Kripto paralara karşı adeta kin duyan Munger’ın ölümünden sonra yapılan bu shitcoin operasyonu topluluk arasında “ironik” şeklinde yorumlandı.

Uniswap üzerinde 28 Kasım günü listelenmesinden kısa süre sonra durdurulamaz bir yükselişe geçen MUNGER’a talep kısa sürede arttı. Fakat yatırımcılar çok geçmeden söz konusu projeyi sadece satın alabileceklerini ve satamayacaklarını fark etti.

Sürekli olarak yükselen ve yatırımcıları mağdur ederek token yaratıcısına kazandırmaktan başka bir işlevi olmayan bu proje 0,00000000365 dolar seviyesinden 0,000000167 dolara yükseldikten sonra hızlı bir şekilde çakıldı.

MUNGER projesi kısa sürede birçok kripto para yatırımcısını mağdur etti ve yazım esnasında 0,00000000264 dolardan işlem görüyor.

Geçtiğimiz süreçte Binance’in yeni CEO’su Richard Teng ve ABD Menkul Kıymerler ve Borsa Komisyonu (SEC) başkanı Gary Gensler adına da benzer şekilde shitcoinler basılmış ve vurgunlar yapılmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Karşıtı Milyarderin Vefatıyla 1.030x Yükselen Meme Coin’de Fiyat Sıfırlandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!