Kripto Para Şirketi, Kurumlara Hizmet Vermek İçin Lider DeFi Platformuyla Anlaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurumsal yatırımcılara kripto para ticareti için hizmet veren Talos, merkeziyetsiz finans platformu Uniswap ile ortaklık kurdu.

Bugün yapılan açıklamaya göre Talos, müşterilerine DeFi alanındaki en derin likidite noktalarına erişmeleri için Uniswap Labs’in API’sını kullanacak.

Kripto ticaret şirketi Talos, genelde likiditeyi merkezi borsalardan sağlasa da “türünün ilk örneği” olduğu söylenen bu hizmetle müşterilerine merkeziyetsiz finans (DeFi) alanında da destek olacak.

Müşteriler, Talos’un algoritmik stratejilerini kullanarak Uniswap’ta işlem emirleri verebilecekler. Uniswap Labs COO’su Mary-Catherine Lader, ortaklıkla ilgili şunları söyledi:

“Uniswap Labs’in akıllı sözleşme alanındaki uzmanlığı, blockchain tabanlı piyasalarda dönüşüm etkisi yarattı. Bu entegrasyon, kurumları ihtiyaç duydukları derin likidite ve daha önce hiç erişim sağlayamadıkları, sofistike akıllı sözleşme piyasa yapısı ile buluşturuyor.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Şirketi, Kurumlara Hizmet Vermek İçin Lider DeFi Platformuyla Anlaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!