Acun Ilıcalı’nın Takımına Sponsor Olan Kripto Para Borsası Hakkında Soruşturma Açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu futbol kulübü Hull City’ye sponsor olan kripto para borsası Tomya ile ilgili soruşturma yürütüldü.

Halktv’den Dinçer Gökçe’nin haberine göre Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, 211.500 dolar dolandırıldığını iddia eden Musa Ekmekçioğlu’nun şikayeti üstüne Tomya hakkında soruşturma başlattı.

Ekmekçioğlu, Tomya’da çalıştığını söyleyen Muammer Uslu ile görüştükten sonra Ekmekçioğlu’nun yatırdığı parayı Uslu yönetti. Uslu daha sonra Ekmekçioğlu’nu İdol FX adlı bir forex sisteminin müdürü olduğunu söylediği Halil Demir ile tanıştırdı.

Demir, kaldıraçlı işlemler yaparak yüksek kazançlar elde edilebileceğini söyledi.

Ekmekçioğlu, kendisi adına defalarca işlem yapıldıktan sonra İdol FX hakkında çok fazla şikayetin olduğunu ve birçok kişinin dolandırıldığını öğrendi. Ekmekçioğlu’nun şikayeti üzerine 5 ay süren bir soruşturma başladı ve 24 Kasım’da İstanbul dahil sekiz ilde düzenlenen operasyonda 32 şüpheliden 25’i gözaltına alındı

Bunlardan 1’i ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, sul ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden 11’i tutuklandı.

Tutuklanana isimlerin arasında Tomya’nın sahibi Yavuz Usta, şirketin eski danışmano ekonomist Ece Pulaş, Muammer Uslu, Kemal Tutuman, Halil Demir, Hacı Yusuf Alagöz, Yusuf Almaz, Abdulkadir Çakır, Gözdenur Kulaber, Hüseyin Kayra, İbrahim Bayrak yer aldı.

Tomya, geçen yıl Acun Ilıcalı’nın kulübü Hull City’ye sponsor oldu. Törene Yavuz Usta ve Ece Pulaş’a ek olarak Ilıcalı ve futbolcu Ozan Tufan katıldı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Acun Ilıcalı’nın Takımına Sponsor Olan Kripto Para Borsası Hakkında Soruşturma Açıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!