Genesis, 620 milyon dolarlık davayı sonlandırmak amacıyla ana firması DCG ile geri ödeme anlaşması yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto kredi kuruluşu Genesis ve ana şirketi Digital Currency Group (DCG), aralarındaki 620 milyon dolarlık davayı sona erdirebilecek bir anlaşma imzaladı.  

Genesis, New York Güney Bölgesi İflas Mahkemesi’ne 28 Kasım tarihinde yaptığı başvuruda, DCG’nin Nisan 2024’e kadar ödenmemiş 324,5 milyon dolarlık kredi borcunu ödemeyi kabul ettiğini ve Genesis’in ödenmemiş tutarlar için takip başlatmasına izin verildiğini söyledi. 

Varılan anlaşma ile Genesis’in Eylül ayında DCG’ye karşı açtığı ve firmanın yaklaşık 620 milyon dolar değerindeki vadesi geçmiş kredi borcunu ödemesini talep eden davanın sona ermesi bekleniyor.

Genesis (GGC) ve DCG arasındaki anlaşmanın altı çizili bölümü. Kaynak Kroll  

Genesis, geri ödeme anlaşmasının “kısa dönemde önemli faydalar” sağlayacağını ve “dava açmanın getireceği risk, masraf ve kaynak israfının” önleyeceğini ifade etti. 

Anlaşma, yapılacak geri ödeme planlarının bir parçasını oluşturacak ve plan ilk önce alacaklılar tarafından oylanarak Yargıç Sean Lean’in onayına sunulacak. 

Genesis ayrıca 22 Kasım tarihinde kripto borsası Gemini’ye de dava açmış ve yaklaşık 670 milyon dolarlık ödeme talep etmişti.  

Genesis ve Gemini ise kayıtsız menkul kıymet sattıkları iddiasıyla ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından açılan davayla karşı karşıya. New York Mahkemesi de ikiliye ve DCG’ye dava açarak üçlünün yatırımcıları dolandırdığını iddia etti. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Genesis, 620 milyon dolarlık davayı sonlandırmak amacıyla ana firması DCG ile geri ödeme anlaşması yaptı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!