Abu Dabi’deki 100 Milyon Dolarlık Girişim, Coin Fiyatını Yükselişe Geçirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IOTA, dağıtık defter teknolojisinin (DLT) Orta Doğu’da büyümesini hızlandırmak için 100 milyon dolarlık bir vakıf kurduğunu açıkladı.

IOTA’nın kurucularından Dominik Schiener tarafından bugün Abu Dabi’de yapılan açıklamaya göre yatırım, IOTA tokenlar ile fonlanacak.

IOTA Ecosystem DLT Foundation, Birleşik Arap Emirlikleri’nin finansal merkezi Abu Dhabi Global Market’in (ADGM) düzenleyicileri tarafından onaylanmış bu türden ilk blockchain odaklı kuruluş oldu.

Schiener bir telefon röportajında, “Şu anda piyasa yeniden şekilleniyor, bu yüzden kurumlara odaklanarak kendimizi konumlandırmak için büyük bir fırsatımız var, onlara zincir üzerinde çalışmalarını öneriyoruz çünkü artık BAE’de bunu yapmak daha mümkün” dedi.

Schiener, vakfın önümüzdeki dört yıl içinde kullanılmak üzere 100 milyon doların üzerinde değerde IOTA tokenı ile destekleneceğini söyledi.

TradingView verilerine göre IOTA, bugün %15 değer kazanarak 0,2023 dolara yükseldi.

IOTA ayrıca kıymetli maden, bina gibi şeylerin blockchainde dijital olarak temsil edilmesini sağlayan “tokenlaştırma” işlemlerine de başlayacak.

ADGM’nin baş düzenleme yetkilisi Hamad Sayah Al Mazrouei, IOTA’yı Abu Dabi’de ağırlayarak ülkenin kendisini “blockchain endüstrisi için önde gelen yargı yetkisi olarak” konumlandırmayı amaçladığını söyledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Abu Dabi’deki 100 Milyon Dolarlık Girişim, Coin Fiyatını Yükselişe Geçirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!