Injective (INJ), Sıradaki Boğa Sezonunun En Önemli Adaylarından Biri!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para dünyasında sürekli olarak yeni projeler ve potansiyel yatırım fırsatları ortaya çıkıyor

Bu projeler arasında önemli bir yer tutan Injective (INJ), sıradaki boğa sezonunun en önemli adaylarından biri olarak görülmektedir. Son dönemde yaptığı yükselişle dikkat çeken INJ, yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Injective (INJ), BTC’nin düşüş yönlü seyrettiği dönemlerde bile ayakta kalmayı başarmıştır. Ancak son zamanlarda INJ daha da ön plana çıkmıştır. BTC’nin 36.500 dolar üzerinde kalıcılık sağlamasıyla birlikte, INJ’nin alıcı kitlesi giderek artmış ve kısa sürede yüzde 8’e yakın bir değer kazanmıştır. Ayrıca, beş gün önce 14.153 dolara ulaşan popüler coin, güncel fiyatına göre yaklaşık olarak yüzde 22 değer kazandı.

Pozitif İvme Devam Edebilir mi?

Peki, INJ tarafındaki bu pozitif ivme devam edebilir mi? Teknik analiz için mevcut durumu inceleyelim.

INJ, 17 doların üzerinde kalıcılık sağlaması durumunda yeni bir yükselişi tetikleyebilir. İncelemelerimize göre, INJ 16,40 dolar seviyesinden destek almış ve yönünü tekrar yukarıya çevirmiştir. Haberin yazımı itibariyle INJ, 17,146 dolar seviyesinden işlem görmektedir. INJ’nin 17,127 dolar seviyesi üzerinde destek bulması durumunda ise sırasıyla 17,989 – 18,404 – 18,743 ve 19,128 dolar seviyeleri hedeflenebilir.

Ancak, BTC’nin 35.000 dolara geri çekilmesi veya INJ’nin 17 doları aşmakta zorluk çekmesi gibi durumlar, düşüş yönlü bir hareketin sinyallerini verebilir. Böyle bir durumda ise sırasıyla 16,489 – 15,627 – 14,979 ve 14,153 dolara doğru bir geri çekilme yaşanabilir. Aynı zamanda aylık açılış fiyatı olan 14,153 dolar seviyesi, kısa-orta vade fiyat yapısı açısından belirleyici bir etken olabilir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Injective (INJ), Sıradaki Boğa Sezonunun En Önemli Adaylarından Biri!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!