‘Geç olmadan Bitcoin, altın ve gümüş yatırımı yapın’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zengin Baba Yoksul Baba (Rich Dad Poor Dad) adlı kişisel finans kitabının yazarı Robert Kiyosaki, enflasyonun küresel olarak yaşam standartlarını kötüleştirdiği bu dönemde Bitcoin, altın ve gümüş gibi varlıklara olan desteğini yineledi.  

Altın fiyatı kısa bir süre önce ons başına 2 bin doları aşarak itibari para birimlerinin zayıfladığı ortamda istikrarlı bir toparlanma gösterdi. Bitcoin ekosisteminin güçlü bir destekçisi olan Kiyosaki, X’teki 2,4 milyondan fazla takipçisine, “sahte finans sistemi” olarak adlandırdığı itibari para birimlerine olan bağımlılıklarını azaltmalarını tavsiye etti.  

Great News Gold reaches new high. Bad News: Workers and savers are losers. Bad News: been saying the same for 25- years. Don’t be a loser. Get out of FAKE money system. Get into gold, silver, Bitcoin now…. Before it’s too late.

— Robert Kiyosaki (@theRealKiyosaki) November 26, 2023

Para biriktirmeye çalışan ortalama bir insanın “kesinlikle kaybedeceğini” söyleyen Kiyosaki, altın, gümüş ve BTC gibi diğer yatırım türlerine yatırım yapılması gerektiğini söyledi:

“Kaybedenlerden olmayın. Sahte para sisteminden çıkın. Çok geç olmadan altın, gümüş ve Bitcoin’e yatırım yapın.”

Kiyosaki, yükselen enflasyon ve artan günlük sorunlar nedeniyle hükümeti suçladı. 

I am shocked at the rising prices of INFLATION. Thank God I have plenty of money. Yet I feel for those who struggle paycheck to payeck. I feel for people who cannot afford food, rent, & fuel and cannot afford to invest in Gold, Silver, and Bitcoin as I suggest. Our “Woke”…

— Robert Kiyosaki (@theRealKiyosaki) November 23, 2023

Varlıklarını Bitcoin ve değerli metallere taşımaya devam ettiğini çünkü “liderlerin hiçbir şeyi umursamadığını” ve eylemlerinin savaş ve yoksulluğa yol açtığını söyledi. Kiyosaki, 20 Ekim tarihinde altın fiyatının 2.100 dolara ulaşacağını öngörmüştü. Kiyosaki, altın fiyatının yakın gelecekte 3.700 dolara yükselmesini beklediğini belirtti. 

Kiyosaki, Ağustos 2023 tarihinde, küresel refahı tehdit eden jeopolitik sorunları göz önünde bulundurarak Bitcoin’in 100 bin dolara ulaşacağını öngörmüştü. 

BITCOIN to $100k. Saying for years gold&silver GOD’S money. BITCOIN peoples $. Bad news IF stock & bond market crash gold&silver skyrocket. WORSE NEWS IF world economy crashes BC $1 million Gold $ 75K silver to $60k. SAVERS of FAKE US $ F’d. DEBT too high. Mom, Pop & kids in…

— Robert Kiyosaki (@theRealKiyosaki) August 14, 2023

Kiyosaki, hisse senedi ve tahvil piyasasının çökmesi halinde, Bitcoin fiyatının 1 milyon dolara fırlayacağını, altın ve gümüşün değerinin ise 75 bin ve 65 bin dolara yükseleceğini vurguladı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
‘Geç olmadan Bitcoin, altın ve gümüş yatırımı yapın’
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!