BNB Chain’den Dolandırıcılık Uyarısı: Yüzlerce Proje İçin Kırmızı Alarm Verdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BNB Chain DappBay üzerinde faaliyet gösteren Red Alert (Kırmızı Alarm) uygulaması son 1 ayda yüzlerce projeyi “yüksek riskli” olarak işaretledi.

Kripto para piyasası son haftalarda yatırımcıların ilgisini çeken yükselişlere ev sahipliği yaparken bu yükselişleri fırsat bilen dolandırıcılarda boş durmadı. BNB Chain Dapp Bay üzerindeki “Kırmızı Alarm” uygulaması son 1 ayda toplamda 272 projeyi “yüksek riskli” olarak işaretledi.

Bu projelerin büyük çoğunluğu “ponzi” ve “kimlik avı dolandırıcılığı” şeklinde mimlenirken söz konusu projeler arasında Genesis Universe, AIRDROP HUNTER, DeXe DAO Studio, Web3 Pilot, Quick Pay, Silo ve Crystal gibi dikkat çeken isimler de yer aldı.

Dolandırıcılık niyetiyle piyasaya sürülmüş bu projelerin hepsi BNB Smart Chain (BSC) ağında yer alıyor.

BNB Chain DappBay üzerinden 2022 yılının Temmuz ayında hayata geçirilen “Kırmızı Alarm” (Red Alarm) adlı uygulama, dolandırıcılık amaçlı projeleri tespit ederek yatırımcıları bu konuda önceden uyarmayı amaçlıyor.

BNB Chain yöneticileri Red Alarm özelliğinin erken tedbiri sayesinde dolandırıcılık oranlarında azalma yaşanacağını düşünüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BNB Chain’den Dolandırıcılık Uyarısı: Yüzlerce Proje İçin Kırmızı Alarm Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!