Bitcoin Borsası OKX Latin Amerika’nın En Büyük Ülkesinde Resmen Hizmete Başladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para borsası OKX, Brezilya’da kripto para borsası ve Web3 cüzdan hizmetini resmen duyurdu.

OKX, Brezilya’ya iddialı bir giriş yaptı. Borsa tarafından 27 Kasım günü yapılan resmi açıklamada, OKX Brezilya kripto para borsasının açıldığı ve Brezilyalı kullanıcılar için Web3 cüzdan hizmeti olan OKX Wallet’ın başlatıldığı belirtildi.

Hayata geçirilen OKX Brezilya beraberinde staking ödülleri, NFT alım–satımı ve merkeziyetsiz finans (DeFi) entegrasyonlarını da beraberinde getirdi. Kullanıcılar OKX Brezilya aracılığıyla yüzlerce kripto para birimine Brezilya Reali (BRL) ve diğer stablecoinler üzerinden erişebilecekler.

Konu hakkında açıklamada bulunan OKX Başkanı Hong Fang, Latin Amerika’nın en büyük kripto para pazarı Brezilya’ya giriş yapmaktan heyecan duyduklarını belirtti:

Latin Amerika’daki en büyük kripto para piyasasını temsil eden Brezilya’da yerelleştirilmiş platformumuzu ve hizmetlerimizi resmi olarak başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Borsamız artık BRL pariteleri, derin likidite, araçlar, güvenlik ve Brezilyalı yatırımcıların istediği şeffaflığı sunuyor. OKX Wallet DeFi, NFT’ler, dApp’ler ve daha fazlasına basitleştirilmiş erişim sağlıyor. Brezilya’da pazar olgunlaştıkça milyonlarca kullanıcıyla birlikte Web3 ve kripto para ekonomisinde inovasyonu ve büyümeyi teşvik etmeyi dört gözle bekliyoruz.

Benzer bir açıklamayla öne çıkan OKX Brezilya Genel Müdürü Guilherme Sacamone, Brezilya pazarının önemini şu ifadelerle aktardı:

OKX, Brezilya’nın Web3 evreninde kripto para birimlerinin ve merkeziyetsiz finansın benimsenmesinde lider olarak muazzam potansiyeline ulaşmasına yardımcı olmaya kararlıdır. Bu nedenle, küresel kripto mükemmelliğini Brezilya pazarına özel olarak uyarlanmış kullanıcı deneyimiyle birleştiren kapsamlı bir platform sunduk. Brezilyalıların hızlı ve likit ticaretin yanı sıra güvenli bir kendi kendine saklama cüzdanı çözümünü tek bir uygulamada beklediklerini biliyoruz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Borsası OKX Latin Amerika’nın En Büyük Ülkesinde Resmen Hizmete Başladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!