BitMEX kurucu ortağı, Bitcoin’in yükseleceğini düşünüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BitMEX kurucu ortağı Arthur Hayes, Bitcoin’in yükselişte olduğunu söyledi. X hesabından konuyla ilgili düşüncelerini paylaşan Hayes, net ters geri satın alım anlaşması (RRP) ve hazine genel hesabı (TGA) bakiyesi değişikliklerini gösteren bir grafiği de örnek gösterdi. Hayes ayrıca, ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’dan “Bad Gurl Yellen” olarak söz etti.

X paylaşımında Hayes, Bitcoin meraklılarının odaklanması gerektiğini söyleyerek ABD doları likiditesinde önemli bir artış olduğunu dile getirdi. Bitcoin’in muhtemelen dolar likiditesindeki artışı yansıtacağını ve fiyatına artışa yol açacağını ileri sürdü. 

Ekteki grafik, RRP ve TGA bakiyelerindeki net değişiklikleri gözler önüne sererek, artan dolar likiditesi ile BTC fiyatı arasında olası bir bağlantı olduğunu ortaya koydu. 

Getting my feet did and observing how Bad Gurl Yellen is busy pumping financial assets. Don’t get distracted, $ liquidity is increasing and $BTC will go up as well. This is the chart of net RRP and TGA balance changes. pic.twitter.com/l2US0FzlAX

— Arthur Hayes (@CryptoHayes) November 25, 2023

Kripto analisti dharmafi ise daha spesifik veriler paylaştı. X gönderisinde, 21 Kasım’dan bu yana 106 milyar dolarlık önemli bir net likidite artışıyla birlikte 65 milyar dolarlık bir RRP ve 35 milyar dolarlık bir TGA bakiyesi gösterildi. 

Hayes’in de vurguladığı gibi likiditedeki artış, finansal piyasalardaki değişen dinamikleri gösterdi. Likidite enjeksiyonlarını gözlemleyen yatırımcılar ve Bitcoin meraklıları, kripto piyasası üzerindeki potansiyel etkileri tahmin edebilir. 

BitMEX kurucu ortağı, dolar likiditesi ile Bitcoin fiyatı arasındaki bağlantıyı vurgularken, dharmafi’nin verileri likidite artışının etkisini gösterdi. Net likiditede 21 Kasım’dan bu yana yaşanan 106 milyar dolarlık artış, kripto para birimleri de dahil olmak üzere çeşitli varlık sınıfları üzerindeki potansiyel etkiler hususunda soruları gündeme getirdi.

Bitcoin’e karşı şüpheli olan Yellen, kısa süre önce G20 maliye bakanları ve merkez bankası başkanlarının katıldığı bir toplantı sırasında Reuters’a demeç verdi ve kripto para borsalarının yasalara uyması gerektiğini söyledi.

Yellen, dijital para endüstrisindeki uyumluluğun önemini vurguladı ve ABD finansal sistemi içinde faaliyet göstermek için regülasyonlara uyma gerekliliğinin altını çizdi. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BitMEX kurucu ortağı, Bitcoin’in yükseleceğini düşünüyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!