Ünlü Milyoner Bitcoin Yatırımı Yapamayanlar İçin Çözümü Verdi: Kurtulalım!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki Bitcoin (BTC), enflasyon ve sıradaki ABD seçimleri hakkında konuştu.

Söylemleriyle sık sık gündeme gelen Robert Kiyosaki son paylaşımıyla da öne çıktı. Kiyosaki 23 Kasım tarihli sosyal medya gönderisinde, artan enflasyon ve fiyatlar karşısında şok olduğunu belirtirken maaştan maaşa mücadele eden işçi sınıfına seslendi.

Temel ihtiyaçlarını karşılamakta bile zorluk çeken toplumun, Bitcoin, altın ve gümüşe yatırım yapamamasını anlayışla karşılayan Kiyosaki, hükümet yöneticilerini suçladı.

ABD’yi yöneten isimlerin kapitalist değil Marksist olduğunu savunan milyoner, kapitalist olan bir yönetimin ekonomiyi bu denli batıramayacağını dile getirdi.

Kiyosaki Marksistleri yönetimden almak için eski Başkan Donald Trump’a yönelerek Make America Great Again (MAGA) sloganı attı:

Enflasyonun etkisiyle artan fiyatlar karşısında şok oldum. Allah’a şükür çok param var. Yine de maaştan maaşa mücadele edenleri anlıyorum. Yiyecek, kira ve yakıtı karşılayamayan ve önerdiğim gibi Altın, Gümüş ve Bitcoin’e yatırım yapmaya gücü yetmeyen insanları anlıyorum. Bizim “Uyanmış” liberal liderlerimiz ve eğitimcilerimiz Kapitalist değil, Marksisttir. Uyanık liderlerimiz Kapitslist olsaydı fiyatlar düşerdi ve refah yayılırdı. Marksistleri hükümetten kurtaralım ve MAGA’ya oy verelim.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Milyoner Bitcoin Yatırımı Yapamayanlar İçin Çözümü Verdi: Kurtulalım!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!