Meme Coin, Binance Borsasında Listelendikten Sonra Düşüşe Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana tabanlı meme coin Bonk (BONK), Binance’teki vadeli işlem sözleşmeleri açıldıktan sonra değer kaybetmeye başladı.

CoinGecko verilerine göre BONK, son dört hafta içerisinde %1.200’den fazla değer kazanarak 327 milyon dolardan fazla piyasa değerine ulaştı.

Ancak bu sayı, Binance’in dün platforma BONK için 50 kat kaldıraçlı sürekli vadeli işlem sözleşmelerini eklemesiyle birlikte düşüşe geçmeye başladı.

Geleneksel vadeli işlem sözleşmelerinin bir türü olan sürekli vadeli işlem sözleşmeleri, diğerlerinin aksine bir vade tarihine sahip değildir. Yatırımcılar bu sayede pozisyonlarını istediği kadar uzun tutabilir.

Bu sözleşmeler, bazı kripto paralar için olumlu sonuçlar doğurmadı. Bir diğer meme coin olan PEPE, Binance’teki sürekli vadeli işlem sözleşmeleri 5 Mayıs’ta açılmadan önce 1,5 milyar dolar piyasa değeri elde etti. İşlemler başladıktan sonraki dört hafta içerisinde bu sayı, 380 milyon dolara kadar geriledi.

Yatırımcıların bu sözleşmeleri kullanarak kısa pozisyonlar alması, fiyatı olumsuz etkiliyor olabilir. BONK’un piyasa değeri de işlemler başladıktan sonra 257 milyon dolara geriledi.

Delphi analisti Priyansh Patel, “Bunun işe yarayıp yaramadığının bir garantisi yok ama eğer geçmişe bakacak olursak ortaya böyle bir durumun çıkmış olmasının ihtimali oldukça yüksek. Yine de zamanla gösterecek!” dedi.

Patel, BONK fiyatındaki hareketliliğin doğrudan Solana (SOL) ile bağlantılı olabileceğini de dile getirdi. Patel, “BONK’un SOL’un fiyat hareketliliğini nasıl yansıttığını düşünürsek bu durumun devam ettiğini ve BONK’un düzeltmeye girmemişse bile yatay hareket etmeye başladığını varsaymak mantıksız olmaz.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Meme Coin, Binance Borsasında Listelendikten Sonra Düşüşe Geçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!