FTX Kurucusu SBF ABD’den Yine Ret Yedi: Hapiste Kalmaya Devam Edecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD mahkemesi iflas eden kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman Fried’in (SBF) tahliye talebini bir kez daha reddetti. 

Dava süreci devam eden ve suçlu bulunmasına rağmen henüz cezası netleşmeyen Sam Bankman Fried’in avukatları tahliye talebinde bulundu. ABD İkinci Daire Temyiz Mahkemesi 21 Kasım tarihli kararda, bu talebi geri çevirdi.

SBF’nin tahliye edilmesi durumunda dava için kritik değere sahip tanıkların üstüne gideceğini ve fikirlerini değiştirmeye zorlayabileceğini düşünen mahkeme heyeti, sunulan talebi ikna edici bulmadı:

Davalının talebindeki ek argümanları inceledik ve ikna edici bulmadık. Kayıtlar bölge mahkemesinin, Sanık-Temyiz Edilen’in zaman içinde bölge mahkemesinin tahliye koşullarını tekrar tekrar sıkılaştırmasını gerektiren davranışları da dahil olmak üzere ilgili tüm faktörleri kapsamlı bir şekilde değerlendirdiğini göstermektedir.

SBF geçtiğimiz süreçte henüz hapse atılmadan önce kendi davasıyla ilgili haber yapan birçok gazeteciyi defalarca arayarak tehdit ve taciz etmişti.

Ayrıca SBF’nin davada kritik rol oynayan eski Alameda yöneticisi Caroline Ellison’a da ulaşmaya çalıştığı ve davadaki ifadelerini değiştirmeyi denediği ispatlanmıştı. Bu olaylar ışığında SBF’nin kefaleti iptal edilmiş ve tutuklu şekilde yargılanmasına karar verilmişti.

SBF kendisi hakkında nihai ceza kararının verileceği 28 Mart tarihine kadar hapiste beklemeye devam edecek.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX Kurucusu SBF ABD’den Yine Ret Yedi: Hapiste Kalmaya Devam Edecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!