Dev Yatırım Firması Çinli Şirket ile Asya’nın İlk Tokenize Fonu İçin Ortaklık Kurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hong Kong merkezli yatırım şirketi Harvest Global Investments, tokenize edilmiş yatırım hizmetleri sunabilmek için Meta Lab ile çalışacağını açıkladı.

Harvest Global Investments ilk sabit gelirli tokenize fon için harekete geçti. Hong Kong’daki Harvest Fund’ın bir yan kuruluşu olan HGI tarafından yönetilecek operasyonun okenizasyon çözümünü Meta Lab HK üstlenecek.

Bu tokenize edilmiş fon ilk olarak dolar merkezli tahvillere yatırım yapacak. Söz konusu tokenize fon ilk aşamada sadece kurumsal müşterilerin yatırımına açık olacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Meta Lab ekibi, bunun Çinli bir finans kurumu tarafından başlatılan ilk tokenize fon olduğunu hatırlatırken gelişmenini önemi vurgulandı:

Bu i Çinli bir finans kurumu tarafından tokenizasyon düzenlemesiyle tanıtılan ilk sabit gelirli tokenize fon olacak. Fon yalnızca profesyonel yatırımcılara açıktır ve öncelikle dolar tahvillerine yatırım yapacaktır. Teklif Hong Kong’daki Harvest Fund’ın bir yan kuruluşu olan HGI tarafından yönetilecek ve tokenizasyon çözümünü Meta Lab HK sağlayacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dev Yatırım Firması Çinli Şirket ile Asya’nın İlk Tokenize Fonu İçin Ortaklık Kurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!