Bitget Bitcoin’de Toparlanma Beklentisiyle Türkiye’ye Yöneliyor: Tarih Verildi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önde gelen kripto para borsalarından Bitget, Türkiye web3 ekosistemi ve kripto para piyasasının genel görünümü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bitget Genel Direktörü Gracy Chen yaptığı açıklamada, Türkiye web3 ekosistemi ve 2023 kripto piyasalarını değerlendirdi.

Bu yılın başlarında küresel pazar payının %2 seviyelerinde olduğunu ancak şu anda %6’ya çıktığını açıklayan Chen, Türkiye ile ilgili hedeflerine değindi:

Türkiye’de yerelleştirilmiş ürünler yaratmayı, blokzinciri tabanlı girişimler kuran gençlere yatırım yapmayı ve kriptonun kitlesel olarak benimsenmesini hızlandırmayı planlıyoruz. Büyürken, önceliğimiz gelişmiş güvenlik sağlamak ve kullanıcılarımız için sorunsuz deneyimler sunmak.

Chen ayrıca 2023 ilk çeyrekte spot işlem hacimlerinin 59 milyar dolar vadeli işlem hacimlerinin ise 658 milyar dolar olduğunu belirtti. Bitcoin’in 2023’ün son çeyreği yaklaşırken yıl içerisinde çok dalgalanma yaşadığını söyleyen Chen, yıl sonuna doğru ivme kazanarak bir toparlanma görülebileceğini vurguladı.

Genel finansal piyasaların yeniden ivme kazanmasıyla birlikte, kripto alanında toparlanma beklediğini ifade eden Gracy Chen şu ifadelere yer verdi:

Bitget olarak Türkiye ve Orta Doğu bölgelerindeki genişleme planlarımız konusunda heyecanlıyız. Türkiye’deki kullanıcılar için özelleştirilmiş ürünler sunmaya odaklandık. 2023 yılında Bitget Türkiye web sitemizi açtık. Bitget’in platformuna Lira’nın entegre edilmesiyle, kullanıcılar artık kripto alıp satabilir ve sıfır ücret karşılığında TL’ye dönüştürebilir. 2024 yılı için pazarın büyümesini ve daha iyi düzenlemelerin gelmesini bekliyoruz.

Türkiye en umut verici pazarlardan biri

Bitget Genel Direktörü Gracy Chen, Türkye’nin en umut verici pazarlardan biri olduğunu dile getirdi:

Türkiye kripto pazarı, kriptoların benimsenmesi açısından en hızlı büyüyen ve en umut verici pazarlardan biri olarak kabul edildiğinden ülkedeki özel hizmetlere sorunsuz erişim sağlamanın önemi çok büyük hale geliyor. Kullanıcı deneyimini geliştirmek için Bitget, önümüzdeki aylarda Türkiye’deki müşterilerin tercihlerine göre özelleştirilmiş eksiksiz bir hizmet yelpazesinin yanı sıra kişiselleştirilmiş teknik yardım sunacak. Türkiye’de yerelleştirilmiş ürünler yaratmayı, blok zinciri tabanlı girişimler kuran gençlere yatırım yapmayı ve kriptonun kitlesel olarak benimsenmesini hızlandırmayı planlıyoruz. Büyürken, önceliğimiz gelişmiş güvenlik sağlamak ve kullanıcılarımız için sorunsuz deneyimler sunmak olmaya devam ediyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitget Bitcoin’de Toparlanma Beklentisiyle Türkiye’ye Yöneliyor: Tarih Verildi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!