Binance’de Bir Devrin Sonu: CZ Veda Mesajı ve Yeni Planlarını Yayınladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance’in eski CEO’su Changpeng Zhao, şirkete veda mesajı yayımlayarak gelecek planlarından bahsetti.

Sosyal medya hesabından konuşan Zhao, “Binance artık bir bebek değil. Yürümesine ve koşmasına müsade etme vaktim geldi.” dedi.

Binance’in eski CEO’su, şirketin ABD’deki 4,3 milyar dolarlık uzlaşması kapsamında 50 milyon dolar para cezası ödemeyi ve şirketten ayrılmayı kabul etti. Onun yerine Richard Teng CEO olarak atandı.

Changpeng Zhao, Richard Teng’in “çok kalifiye bir lider” olduğunu vurgulayarak onun Binance’e katılmadan önce Abu Dhabi Global Market Mali Hizmetler Düzenleme Otoritesi CEO’luğu, Singapur Borsası CRO’luğu gibi görevler üstlendiğini hatırlattı.

Gelecek hakkında konuşan Zhao, “Öncelikle bir ara vereceğim. Geçtiğimiz son 6 buçuk yıl içerisinde bir günüm bile tam anlamıyla boş değildi.” dedi.

Bundan sonra başka bir startup’ın CEO’su olmayı düşünmediğini belirten Zhao, bunun yerine blockchain, Web3, DeFi, yapay zeka ve biyoteknoloji alanlarındaki startuplara yatırım yapabileceğini söyledi.

Zhao ayrıca görülen davada ABD’deki kurumların Binance’in kullanıcılara ait paraları kötüye kullandığı veya piyasayı manipüle ettiği yönünde bir suçlamada bulunmadığını ve bundan “gurur duyduğunu” ekledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’de Bir Devrin Sonu: CZ Veda Mesajı ve Yeni Planlarını Yayınladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!