NFT Altcoini İçin Satış Baskısına Dikkat: Airdrop’u Alan Tamamını Borsaya Taşıdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT pazar yeri Blur’dan airdrop alan balinalar milyonlarca dolar değerinde varlığı kripto para borsalarına transfer etti.

NFT pazar yeri Blur ikinci airdrop dağıtımını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz aylarda platform üzerinde yaptıkları hacimli işlemler sayesinde milyonlarca dolar değerinde BLUR kazanan balinalar bu varlıkları kısa sürede borsalara gönderdi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre “0xfa0e” isimli bir balina cüzdanı, aldığı 1,6 milyon dolar değerindeki 4,4 milyon BLUR’u direkt olarak kripto para borsası OKX’e gönderdi.

Bir başka balina cüzdanı “*深大高财生.eth” ise 1,5 milyon dolar değerindeki 4,67 milyon BLUR’u aynı şekilde OKX’e transfer etti. Balinaların bu işlemleri satış yaparak kar elde etmek için gerçekleştirdikleri düşünülüyor.

Lookonchain verilerine göre TSİ 21 Kasım 02.00’de başlayan airdrop dağıtımından bu yana 97,5 milyon dolardan fazla BLUR bireysel adreslere çekildi. En yüksek miktarda airdrop hakkı kazananlar arasında hanwe.eth ve machibigbrother.eth öne çıktı. Bu iki balina sırasıyla 7,26 milyon dolar değerinde 22,85 milyon BLUR ve 1,9 milyon dolar değerinde 6 milyon BLUR kazandı.

Airdrop’tan en büyük payı alan ilk 10 cüzdan toplam airdrop miktarının %28’ini oluşturdu. Bu 10 cüzdana 27,25 milyon dolar değerinde 85,69 milyon BLUR dağıtıldı. Bu miktarın 2,95 milyon dolar değerindeki 9,3 milyonu BLUR kısmı direkt olarak borsalara transfer edildi.

Söz konusu transferlerin bir satış baskısına dönüşebileceği düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre airdrop işleminin ardından yaklaşık %12 değer kaybeden BLUR 0,336 dolar seviyesinden 0,297 dolara kadar geriledi. BLUR bu gerilemeden kısa süre sonra toparlanma yaşadı ve yazım esnasında 0,362 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFT Altcoini İçin Satış Baskısına Dikkat: Airdrop’u Alan Tamamını Borsaya Taşıdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!