Kurumsal Balina Tether’de Para Bırakmayacak: Toplam Çekim Miktarı 1 Milyar Dolar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurumsal bir balina, Tether (USDT) hazinesinden on milyonlarca dolar daha çekerek yine borsalara aktardı.

Kripto para piyasası pozitif günlerine devam ederken son günlerde sık sık gündeme gelen bir kurumsal balina yine Tether hazinesine yöneldi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre kurumsal balina 21 Kasım günü harekete geçerek Tether hazinesinden 96 milyon USDT çekti ve bunların hepsini kripto para borsaları OKX, Kraken ve Coinbase’e transfer etti.

Söz konusu kurumsal balina 20 Ekim tarihinden bu yana Tether hazinesinden yaklaşık 1 milyar USDT aldı ve hepsini kripto para borsalarına transfer etti. Balinanın bu varlıklarla Bitcoin ve altcoin alımı yaptığı düşünülüyor.

Tether hazinesinden kurumsal yatırımcı tarafından alınan bu yüklü miktardaki USDT kripto para piyasasına yönelik artan güven ve iştah olarak yorumlandı.

Balina 96 milyon USDT’nin hepsini borsalara transfer ettiği için söz konusu cüzdanda halihazırda sadece 480 dolar değerinde Ethereum (ETH) bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre Tether’in halihazırdaki toplam arzı 88,2 milyar USDT’ye ulaşmış bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kurumsal Balina Tether’de Para Bırakmayacak: Toplam Çekim Miktarı 1 Milyar Dolar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!