Kraken Kurucusu Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: SEC Davası Sonrası Sert Açıklama Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Kraken’in eski CEO’su Jesse Powell, SEC’nin borsaya karşı açtığı son dava hakkında sert ifadelerde bulundu.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) 20 Kasım günü kripto para borsası Kraken’e menkul kıymetler yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle dava açtı. Kraken düzenleyici kurum tarafından açılan bu davanın haksız olduğunu ve bu iddialara karşı sağlam bir savunma yapacaklarını belirtmişti.

Konu hakkında kısa süre sonra açıklamada bulunan Jesse Powell, SEC’yi gelişmekte olan teknolojinin önünde duran “mazoşist” bir oluşum olarak tanımlayarak düzenleyici kurumun New York mahkemelerinde Grayscale ve Ripple’a (XRP) karşı kısmi mağlubiyetlerini hatırlattı.

Jesse Powell SEC tarafından Kraken’a açılan davada kullanılan argümanların daha önce de Binance, Ripple ve Coinbase gibi şirketlere karşı denendiğini fakat şimdiye kadar hiçbirinden kayda değer bir sonuç alınamadığını ima etti.

Kraken’in geçtiğimiz şubat ayında müşterilere kayıtsız staking hizmeti sunduğu için SEC tarafından suçlandığını ve bu suçlamalar karşısında borsanın 30 milyon dolar ödediğini hatırlatan Powell, açıklamasının satır aralarında bu imalı ifadelere yer verdi:

ABD’nin en büyük decel’i yeni bir saldırıyla geri döndü. Mazoşistler New York’ta yedikleri dayaklardan tatmin olmadılar ve Kaliforniya’da farklı bir RegDom için hamle yapıyorlar. Şubat ayında 30 milyon dolar karşılığında tüm endişelerini giderdiğimizi sanıyordum. Şimdi geri mi döndüler?

SEC’nin uzun soluklu bir davanın 100 milyon dolardan fazlaya mal olacağını bildiğini belirten eski CEO, tüm kripto para endüstrisine seslenerek eğer paranız yetmiyorsa ABD’den çıkmalısınız dedi:

 Mesaj açık: 30 milyon dolar, SEC’ye sizi tekrar şantaj yapmaya gelmesinden yaklaşık 10 ay önce verilmişti. Avukatlar 30 milyon dolarla çok şey yapabilir ancak SEC gerçek bir mücadelenin muhtemelen 100 milyon dolardan fazlaya ve değerli zamana mal olacağını biliyor. Eğer paranız yetmiyorsa kripto şirketinizi ABD savaş bölgesinden çıkarın.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kraken Kurucusu Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: SEC Davası Sonrası Sert Açıklama Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!