Binance CEO’su CZ İstifa Mı Ediyor, BNB Neden Düşüyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Adalet Bakanlığı’nın (DOJ) kripto para yaptırımlarına yönelik Türkiye saati ile 23.00’de yapacağı açıklama haberleri sonrasında kaynaklardan gelen bilgilerden biri de Binance CEO’su CZ’ye yönelik oldu.

Global çaptaki medyanın önde gelen kuruluşlarından akşam gerçekleşecek açıklamalara yönelik birçok iddia ortaya atıldı. Bu iddiaların ışığında Bitcoin ve BNB fiyatı son saatlerde oldukça volatil hareketler sergilerken, gelen son açıklama Binance CEO’su CZ’nin sağlanacağı varsayılan anlaşma kapsamında CEO’luk görevinden istifa edeceği yönünde oldu.

Öne atılan iddialar arasında akşam gerçekleşecek açıklamalar kapsamında bir maddenin de Binance ile ilgili olacağı ve konunun ise anlaşmaya varılacağı olmuştu. İddia sonrası piyasalar hareketlenmiş ve piyasalarda Binance dava süreci bitiyor mu şeklinde soruların doğmasına sebep oldu. Ancak akabinde gelen açıklamalar durumun SEC ile yürütülen süreçten ziyade, CFTC ya da DOJ’u kapsadığını çağrıştırıyor.

Son gelen iddia ile birlikte bahsi geçen bu anlaşmanın bir diğer maddesinin ise bahsedildiği gibi Binance CEO’su CZ’nin CEO’luk görevinden istifa şartı olduğu belirtildi. Anlaşmanın bireysel suçlamaları da kapsayacağı ve bu bağlamda CZ’ye yönelik suçların düşmesi için CZ’nin CEO’luk görevinden istifa etmesinin bekleneceği iddia ediliyor.

Binance CEO’su CZ’den henüz haberlere yönelik bir açıklama gelmedi. BNB fiyatı haber ile birlikte 272 dolardan 256 dolar seviyelerine geriledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance CEO’su CZ İstifa Mı Ediyor, BNB Neden Düşüyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!