Tether, OKX ve ABD’den 225 Milyon Dolarlık Kripto Para İçin İş Birliği!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük stablecoin ihraççısı Tether, OKX ve ABD Adalet Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü soruşturma kapsamında 225 milyon USDT’yi dondurdu.

Tether kısa süre önce yaptığı resmi açıklamada 225 milyon USDT’nin dondurulma gerekçesine yer verdi. Açıklamada kripto para borsası OKX ve DOJ ile iş birliği yaptığını vurgulayan Tether, uluslararası insan kaçakçılığı yapan suç örgütüne ait olduğu tespit edilen 225 milyon USDT’nin gönüllü olarak dondurulduğuna yer verdi.

Bu varlık dondurma operasyonunun Tether tarihindeki en yüksek hacimli operasyon olduğu vurgulanırken sürecin on-chain araştırma firması Chainalysis’in araçları kullanılarak yürütüldüğü ifade edildi.

Tether CEO’su Paolo Ardoino, konu hakkında yaptığı açıklamasında dikkat çeken şu ifadelere yer verdi:

Küresel kolluk kuvvetleriyle proaktif etkileşim ve şeffaflığa olan bağlılığımız sayesinde Tether, kripto alanında güvenlik için yeni bir standart belirlemeyi amaçlıyor. Adalet Bakanlığı ile yakın zamanda yaptığımız işbirliği, güvenli bir ortamı teşvik etme konusundaki kararlılığımızın altını çiziyor. Yasadışı faaliyetleri proaktif bir şekilde ele almak ve sektördeki en yüksek dürüstlük standartlarını korumak için OKX ile işbirliğimiz gibi teknoloji ve ilişkilerden yararlanmaya inanıyoruz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tether, OKX ve ABD’den 225 Milyon Dolarlık Kripto Para İçin İş Birliği!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!