ARK 21Shares, spot Bitcoin ETF başvurusunu güncelledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin savunucusu Cathie Wood tarafından kurulan bir kripto para yatırım şirketi olan ARK Investment Management, spot Bitcoin ETF çabasından vazgeçmiyor.

ARK Invest, 20 Kasım’da Avrupa merkezli dijital varlık yöneticisi 21Shares ile iş birliği içinde geliştirilen sot Bitcoin ETF ürünü için değiştirilmiş izahname daha sundu. 

Güncellenen dosyada, ürünün onay görmesi halinde ARK 21Shares Bitcoin ETF isimli ETF’in  Chicago Board Options Exchange’in BZX Borsası’nda ARKB sembolü altında işlem göreceği belirtiliyor.

Son güncelleme, ARK 21 Shares’in Nisan 2023’te yaptıkları başvurunun ardından izahnamede gerçekleştirilen üçüncü değişiklik oldu. ARK, daha önce Ekim ayında S-1 kayıt beyanını değiştirdi ve bu uzmanlar tarafından iyiye işaret olarak yorumlandı.

SEC, eylül ayında ARK’ın başvurusuna ilişkin kararını bir kez daha erteledi. Karar için bir sonraki tarih 11 Ocak 2024 oldu. 

Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas’a göre son başvuru, kurumsal finansman gereksinimlerini karşılamak için tasarlanmış çok sayıda risk açıklaması da dahil olmak üzere birçok güncelleme içeriyor.

Balchunas, şunları söyledi.

“Belgelerde ne kadar güncelleme yapılırsa o kadar iyi olur. Bu, SEC’nin onayı için ne kadar hazır hale gelindiğini gösteriyor.”

Bloomberg ETF gözlemcisi James Seyffart da son başvurunun muhtemelen SEC görüşmelerinde işlerin ilerlediğini gösterdiğini öne sürdü. 

ARK, başvurusunu değiştirirken, tüm spot BTC ETF başvuru sahipleri aynı politikayı gütmedi. Steyfart’ın verilerine göre, Franklin Templeton ve Global X, 12 spot Bitcoin ETF başvurusu yapan şirket arasında S-1 başvurularını değiştirmeyen tek iki şirket oldu.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ARK 21Shares, spot Bitcoin ETF başvurusunu güncelledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!