SEC Zaman Kazanmaya Devam Ediyor: 2 Bitcoin ETF Başvurusuna Daha Erteleme!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) iki farklı şirket tarafından sunulan ETF başvurularını erteledi. 

SEC spot Bitcoin başvurularını ertelemeye devam ediyor. Son olarak düzenleyici kurum tarafından 18 Kasım günü yapılan basın açıklamasında, Global X şirketine ait “Global X Bitcoin Trust” ve Franklin Templeton’ın “Shares of Franklin Bitcoin ETF“i için nihai kararın ertelendiğine yer verildi.

Düzenleyici kurum Global X Bitcoin Trust ETF başvurusu için son tarihi 22 Aralık olarak belirlerken  Shares of Franklin Bitcoin ETF’i için karar tarihi ise 2024 yılının başına ertelendi.

SEC, Global X Bitcoin Trust ETF’i konusunda kamuoyunun görüşlerini ifade edebilmesi için bir yorum dönemi oluşturarak önümüzdeki 35 gün içerisinde her türlü geri bildirimi dinlemeye hazır olduğunu belirtti.

Kısa süre önce hem Grayscale’in vadeli Ethereum (ETH) borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunu hem de Hashdex’in mevcut vadeli Bitcoin ETF’ini spot ETF’e dönüştürme başvurusunu ileri bir tarihe erteleyen SEC son erteleme hamlesiyle de şaşırtmadı.

SEC’in elinde karar vermesi gereken bir dizi spot Bitcoin ve Ethereum ETF başvurusu bulunuyor. Uzmanlar SEC’nin şimdilik zaman kazanmak adına başvurular hakkındaki kararları ertelediğini fakat 2024 yılında çok büyük ihtimalle bu spot Bitcoin ETF başvurularının onaylanacağını düşünüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC Zaman Kazanmaya Devam Ediyor: 2 Bitcoin ETF Başvurusuna Daha Erteleme!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!