Kripto Uzmanı Markus Thielen’dan Bitcoin Tahmini!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleri, yaz mevsiminde genellikle yatay bir seyir izlerken son haftalarda piyasada önemli bir yükseliş yaşandı.

fiyat tahminlerini paylaşmaya teşvik etti. Kripto uzmanı Markus Thielen, Bitcoin’e dair yıl sonu beklentilerini açıkladı ve piyasada yükselişin devam edeceğine inandığını belirtti.

Markus Thielen, Maxiport Araştırma Başkanı ve DeFi Research’ün kurucusu olarak kripto para sektöründe önemli bir isimdir. Thielen, ABD’de düşen enflasyon ve faiz indirimi ihtimaline vurgu yaparak Bitcoin’in yıl sonunda en az 40 bin dolar seviyesine ulaşacağını tahmin etti. Bu tahmin, Bitcoin’in önümüzdeki aylarda daha da değer kazanabileceği konusunda yatırımcılara umut vermektedir.

Büyük BTC Opsiyonları Sona Eriyor

Markus Thielen, makro beklentilere ek olarak, tarihi yaklaşan Bitcoin opsiyonlarına da değindi. Kasım ve Aralık aylarının sonunda gerçekleşecek olan 3,7 ve 5,4 milyar dolarlık iki opsiyonun ödenmeyen çağrı oranlarının yüzde 85’e ulaştığını belirtti. Thielen’e göre, opsiyon yatırımcıları kendilerini korumak için bu tarihlerden önce Bitcoin satın almaya devam etmek zorunda kalacaklar.

ABD’de Tüketici Enflasyonu Düşüş Trendinde

ABD’de tüketici enflasyonunun yüzde 3,2’ye düşerek beklentilerin altında kalması, Federal Rezerv’in (FED) faiz indirim takvimini daha yakın tarihlere çekeceği beklentisine yol açtı. Piyasalar, FED’in 2024 baharının sonunda faiz indirimlerine başlamasını beklemektedir. CME FedWatch verileri, 12 Haziran 2024 tarihli Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısında faizlerin düşme ihtimalini yüzde 84,4 olarak göstermektedir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Uzmanı Markus Thielen’dan Bitcoin Tahmini!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!