DeFi Devinin Altcoin’i İşte Bu Yüzden Yükseliyor: Hedef Artık GameFi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance destekli merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) PancakeSwap (CAKE), Web3 oyun sektörüne giriş yaptı.

PancakeSwap merkeziyetsiz oyun sektörüne resmen girdi. Platformun resmi web sitesine eklenen “Oyun pazaryeri” isimli bölüm hyata geçirildi ve kullanıcılar için aktif hale getirildi.

Bu yeni platform sayesinde Web3 oyun geliştiricileri oyunlarını platformda yaratabileek, hayata geçirebilecek ve güncelleyebilecekler. Ek olarak bu oyunlara kripto para birimi ve NFT gibi entegrasyonlarda Pancakeswap’ın sunduğu oyun pazar yeri sayesinde mümkün olacak.

Geçtiğimiz boğa sezonunda da gözde akımlardan biri olan GameFi, görünen o ki Pancakeswap ekibinin yeni hedefi konumuna geldi. GameFi Web3 ekosistemiyle oyun ekosistemini birleştiren bir kavram olarak büyük potansiyel barındırıyor.

Platformda halihazırda 2 farklı oyun bulunuyor ve bu oyunlara bağlantı Web3 cüzdanı MetaMask ile sağlanıyor. Bu oyunlar arasında GameFi platformu Mobox ile işbirliği içinde geliştirilen “Pancake Protectors” bir diğeri ise GameFi protokolü Binary X ile ortaklaşa oluşturulan “Pancake Mayor” yer aldı.

Pancakeswap halihazırda Ethereum (ETH), Polygon zkEVM, Base, BNB Chain, OpenBNB, zkSync Era, Arbitrum One, Linea ve Aptos dahil 9 farklı blokzincirini destekliyor.

Bununla birlikte CAKE’nin Binance vadeli işlemlerde listelenmesi ve oyun platformunun hayata geçirilmesi fiyata da olumlu yansıdı. Öte yandan DeFi devinin GameFi adımının da yükselişin tetikleyicilerinden olduğu düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %18 yükseliş sergileyen CAKE, yazım esnasında 2,53 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DeFi Devinin Altcoin’i İşte Bu Yüzden Yükseliyor: Hedef Artık GameFi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!