Bakkt, saklama hizmetleri için DOGE ve SHIB desteği ekliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto şirketi Bakkt, yapılan duyuruya göre altı yeni kripto paraya destek verme kararı aldı.

Bakkt, BTC ve Ether’in yanı sıra, saklama desteğini Bitcoin Cash, Dogecoin, Ethereum Classic, Litecoin, Shiba Inu ve USDC’yi kapsayacak şekilde genişletecek. Şirket, 2024’ün başında bu listeyi genişletmeyi düşünüyor. 

Dijital varlıkların saklanması, varlıklara erişim ve transfer için hayati önem taşıyan kriptografik anahtarların korunmasına odaklanıyor. Bakkt gibi sağlayıcılar, varlıkların depolanması ve çoklu imza teknolojisi de dahil olmak üzere çeşitli güvenlik önlemleri kullanılıyor. 

Duyuru, Bakkt’n 14 Kasım’da yayımlamış olduğu üç aylık kazanç raporunun ardından geldi. Şirket, tazminat ve sosyal haklardaki azalma sebebiyle önceki yıla göre yüzde 30 düşüşle 21,6 milyon dolarlık düzeltilmiş FAVÖK zararını açıkladı. 

Rapora göre Bakkt, nisan ayında Apex Crypto’nun satın alınması sayesinde kripto gelirinin 2023’ün üçüncü çeyreğinde 191,8 milyon dolara ulaştığını gördü. Bu çeyrekte şirket toplam 204,8 milyon dolar gelir elde etti. Bakkt, saklanan varlıklar açısından bakıldığında geçen yıla göre yüzde 28 düşüşle 505,7 milyon dolar bildirdi.

Bakkt’ın üçüncü çeyrek kazanç raporu. Kaynak: Seeking Alpha

Bakkt, kripto saklama kolunu güçlendirme amacıyla ortaklıklar yapmayı da sürdürüyor. Şirketin üç aylık raporuna göre, Wall Street destekli kripto borsası EDX Markets için saklama hizmetleri sunmayı planlıyor. Bakkt’ın yeni müşterileri arasında Unchained ve kripto danışmanlık şirketi olan LeboBTC yer alıyor. 

Bakkt CEO’su Gavin Michael yaptığı açıklamada, “Geçen yıl yaşanan olaylar, nitelikli kripto saklamanın neden bu kadar gerekli olduğunu ortaya çıkardı” dedi.

Geleneksel finans kurumlarının birçoğu da dijital varlıkların saklanmasını istiyor. ABD’nin en eski bankası olan BNY Mellon, müşterilerin ETH ve BTC varlıklarını korumak için dijital saklama platformu başlattı. Benzer bir biçimde Almanya’nın üçüncü büyük bankası olan DZ Bank de bu ayın başlarında kurumsal yatırımcılara kripto saklama hizmeti sunmaya başladı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bakkt, saklama hizmetleri için DOGE ve SHIB desteği ekliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!