Bitcoin Şirketinden Müşterilere Uyarı Mektubu: Hesaplarını Engelleyecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin şirketi Swan, gizlilik sağlama amacıyla çalışan kripto para mikserlerini kullanan yatırımcılarını bloke edeceğini duyurdu.

Swan Bitcoin’den baskılar karşısında geri adım geldi. Borsa tarafından 14 Kasım tarihinde yapılan açıklamada, kripto para mikseri kullanan müşterilerin hesaplarının dondurulacağı vurgulandı.

Şirket müşterilerine e-posta yoluyla yaptığı açıklamada, Mali Suçları Uygulama Ağı’nın (FinCEN) mikser işlemleriyle ilgili kayıt tutma zorunluluğu getirmesinin bankacılık kurumlarını daha baskıcı davranmaya ittiğini vurguladı.

Bankalardan gelen bu baskı doğrultusunda kripto para mikserlerine karşı net bir tavır alan Swan Bitcoin, geçtiğimiz günlerde mikser hizmetleriyle doğrudan etkileşime giren kullanıcıların hesapları da engelleyeceğini söyledi.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Swan Bitcoin’in kurucu ortağı ve CTO’su Yan Pritzker, şirket olarak gizlilik hizmeti sağlayan kripto para mikserlerine karşı önyargılı bakmadıklarını ama itibari para işlemlerini yürüten bankaların bu konudaki taleplerini dikkate almak zorunda olduklarını belirtti:

Swan’ın herhangi bir karıştırma karşıtı politikası yoktur ve gizlilik için coinlerini karıştıran müşterilere hizmet vermeye devam etmektedir. Aslında, karıştırmayı teşvik eden gizlilik kılavuzları yazdık ve yayınladık ve Wasabi ve Samourai gibi şirketleri teşvik ettik. Fakat itibari işlemlerimizi sağlayan bankalar bu konuda daha katı ve düzenleyici baskılar arttıkça yapabileceklerimiz iyice sınırlandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Şirketinden Müşterilere Uyarı Mektubu: Hesaplarını Engelleyecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!