Solana Ekibinden Önemli Açıklama: Rallinin Nedeni Belli Oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana ekibinden önemli bir isim SOL özelinde yaşanan son yükselişlerin ayı sezonu boyunca gerçekleştirilen çalışmaların meyvesi olduğunu söyledi.

Solana Vakfı Strateji Başkanı Austin Federa, The Block tarafından düzenlenen podcast etikliğinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kripto para piyasasının tekrardan toparlandığını ve bunun piyasaya karşı inanç duyanlar sayesinde başarıldığını belirten Federa, özellikle SOL’e odaklandı.

Son 1 aylık yükseliş periyodunda SOL’ün diğer birçok kripto paraya kıyasla öne çıktığını işaret eden Federa, bunun ayı sezonunda yapılan çalışmaların bir karşılığı olduğunu söyledi.

Öte yandan Solana’nın mimarisini kötüleyen sosyal medya fenomenlerine de iğneleyici laflar söylemekten çekinmeyen deneyimli isim, bu söylemlerin doğru olmadığını vurguladı:

Sanırım 18 ay önce Solana’nın mimarisinin bir şekilde temelden kusurlu olduğu ve kod tabanındaki ‘orijinal günahlar’ nedeniyle bu şeyi asla stabil hale getiremeyecekleri yönünde tweet atan birçok ‘thinkfluencer’ gördünüz. Twitter’daki çoğu radikal ifade gibi, bunun gerçekten doğru olmadığı ortaya çıktı. Ayı sezonu boyunca yaptığımız teknik ve temel çalışmalar nihayet meyvesini vermeye başladı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4,6 düşüş yaşayan SOL, yazım esnasında 56,16 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Ekibinden Önemli Açıklama: Rallinin Nedeni Belli Oldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!