SEC’in Bitwise Karşı Suçlamaları Kafaları Karıştırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD piyasa düzenleyicisi SEC’in Bitwise adlı bir şirkete yönelik suçlamaları kafaları karıştırdı. Suçlamaların varlık yönetimi devi Bitwise Asset Management ile ilgili olabileceği iddiaları sosyal medyada gündeme geldi. Varlık yönetim şirketi suçlamaların isim benzerliğinden kaynaklandığını açıkladı.

Bitwise Asset Management, dolandırıcılıkla suçlanan Bitwise Industries ile herhangi bir bağlantısının olmadığını vurguladı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Bitwise Industries’in kurucuları Irma Olguin Jr.’a karşı dava açtı ve Jake Soberal’i 100 milyon dolarlık dolandırıcılıkla suçladı. SEC, başarısız olan teknoloji girişiminin yatırımcıları aldattığını ve para toplamak için belgelerde tahrifat yaptığını iddia etti.

Image 5Sec’in Bitwise Karşı Suçlamaları Kafaları Karıştırdı! 3

Şirketin adının kripto fon yöneticisiyle aynı olması sorun yarattı. Sosyal medyada Bitwise Industries’den bahsederken Bitwise Asset Management logosunun kullanıldığı bazı paylaşımlar kafa karışıklığına neden oldu. Kripto endeks fonu yöneticisi, söz konusu olayla hiçbir ilgisinin olmadığını belirtti. Bitwise Asset’ten yapılan açıklamada Bitwise Industries ile hiçbir ilişkilerinin olmadığı ve hiçbir zaman da olmayacakları belirtildi.

Açıklamada Bitwise Asset Management’ın ABD’nin en büyük kripto endeks fon yöneticileri arasında yer aldığı belirtildi. Bitwise Asset Management, Ethereum vadeli işlem ETF’leri de dahil olmak üzere yatırım için çeşitli kriptoyla ilgili ürünler sunar.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC’in Bitwise Karşı Suçlamaları Kafaları Karıştırdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!