Tether Talebe Yanıt Verdi, 1 Milyar USDT Bastı: Kriptoya Para Akışı Sürecek Mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurumsal yatırımcı dünyanın en büyük stablecoin ihraççısı Tether’in hazinesinden on milyonlarca USDT çekti.

Son günlerdeki USDT transferleriyle dikkat çeken kurumsal balina tekrardan harekete geçti. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre kurumsal balina Tether hazinesinden 30 milyon USDT alarak bu varlıkları 2 parça halinde kripto para borsası Coinbase’e transfer etti.

Kurumsal balina yaklaşık 1 ay içerisinde Tether hazinesinden toplamda 580 milyon USDT alarak kripto para piyasasına karşı duyduğu iştahı açıkça ortaya koymuş oldu. Balina 580 milyon USDT’nin hepsini borsalara transfer ettiği için söz konusu cüzdanda halihazırda sadece 690 dolar değerinde Ethereum (ETH) bulunuyor.

Tether kurumsal balinanın bu yüklü alım işlemlerinden kısa süre sonra harekete geçerek 1 milyar USDT daha bastı. Uzmanlar bu tür stablecoin basımlarını piyasadaki risk algısının artması ve yatırımcıların daha çok alım yapmak için harekete geçmesi olarak yorumladı.

Piyasa uzmanları kurumsal yatırımcının elindeki bu stablecoinler ile Bitcoin (BTC) ve altcoin yatırımı yapacağını dile getirdi. Son 1 aydır aralıksız olarak yükselişine devam eden kripto para piyasa değeri son olarak 1,44 trilyon dolar seviyesini de kırmayı başardı. Bu hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıların piyasaya daha fazla dolar dahil ettiği şeklinde algılandı.

CoinGecko verilerine göre Tether’in halihazırdaki toplam arzı 86,5 milyar USDT’ye ulaşmış bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tether Talebe Yanıt Verdi, 1 Milyar USDT Bastı: Kriptoya Para Akışı Sürecek Mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!