Binance önümüzdeki hafta Rus rublesi mevduatlarını sonlandırıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto borsası Binance, Rusya’dan çıkış sürecinde ilerliyor ve önümüzdeki hafta Rusya’nın yerel para birimi ruble mevduatlarını sonlandırmaya hazırlanıyor.

Binance, Cuma günü yaptığı resmi açıklamada, Binance’in 15 Kasım 2023 tarihinden itibaren Rus rublesi cinsinden mevduat kabul etmeyi durduracağını duyurdu. Binance ayrıca, 31 Ocak 2024’te RUB para çekme işlemlerini sonlandırmayı planlıyor. Bu sebeple de kullanıcılara platformdan RUB çekmelerini tavsiye ediyor.

Duyuruda, Binance kullanıcılarının fonlarını Eylül 2023’te Binance’in Rusya bölümünü satın alan yeni bir kripto borsası olan CommEX’e aktarabilecekleri belirtiliyor. Binance, CommEX’teki RUB para çekme işlemlerinin sıfır ücretli olacağını da belirtti.

Diğer para çekme seçenekleri arasında, kullanıcıların “Change” aracını kullanarak RUB’u kripto paraya dönüştürmelerine veya yalnızca Binance Spot Piyasasında trade etmelerine olanak tanıyan Binance’in fiat ortakları yer alıyor.

Binance’in yorumu

Binance diğer para çekme yöntemleri için herhangi bir ücret belirtmedi. Firma Cointelegraph’ın yorum talebine hemen yanıt vermedi.

Binance, Rusya çalışmalarını Eylül 2023’ün sonlarında CommEX olarak bilinen yeni başlatılan bir kripto borsası işletmesine satarak Rusya’dan tamamen çıktığını duyurdu. Binance ve CommEX anlaşmanın boyutu ya da CommEX’in kurucuları hakkında fazla bilgi vermediği için bu durum hızla tartışmalara yol açtı.

Birçok kripto gözlemcisi CommEX’in Binance için sadece yeni bir isim olduğunu ve borsanın Rusya’da Batı’nın ülkeye yönelik yaptırımlarıyla sorun yaşamadan faaliyetlerine devam etmesini sağladığını iddia ediyor. Şüpheci kripto takipçileri, CommEX’in Binance’ten Rusya ile ilgili önde gelen eski yöneticileri işe alması da dahil olmak üzere bu tür iddialar için önemli kanıtlar buldular.

Binance ise kendisi ile CommEX arasındaki olası bağlara ilişkin iddiaları reddetmeye devam ediyor. Binance sözcüsü Cointelegraph’’a şunları söyledi:

Bu satışla birlikte Binance Rusya’dan tamamen çıkmış oluyor. Geri dönmek gibi bir planımız yok.

İlginizi çekebilir: Binance yasal riskler nedeniyle Rusya’dan çekiliyor!

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance önümüzdeki hafta Rus rublesi mevduatlarını sonlandırıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!