NEO Bağlantılı Kripto Para 2 Haftada 7x Yükseldi: Neler Oluyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NEO blokzincirinin yakıtı olarak işlev gören Gas (GAS) dudak uçuklatan yükselişlerine devam ediyor.

NEO’nun yerel token’ı GAS son 1 ayda %580 yükseliş performansı sergiledi. NEO ağındaki işlemlerin gerçekleşmesi için kullanılan GAS, ağ aktivitesinin artışına paralel olarak değer kazandı.

Bununla birlikte Güney Kore merkezli kripto para borsası Upbit üzerindeki GAS işlem hacmi tüm borsalara kıyakla %61’lik hakimiyete ulaştı. Artan hakimiyet sonucunda Upbit’deki GAS fiyatı Binance’deki fiyatın %1,1 üzerine çıktı.

Fiyat yükselişini tetikleyen en önemli faktörlerden biri NEO kurucusunun 27 Ekim tarihli açıklaması olud. Kurucu, aptığı açıklamada yeni bir yan zincir (side chain) oluşturulduğunu ve bunun ekosisteme büyük fayda sağlayabileceğini duyurdu. Asıl yükseliş bu duyuruyla birlikte başladı çünkü özellikle bu yan zincirin gelişmesiyle birlikte GAS’e olan talebin artacağı düşüncesi baskın geldi.

Verilere göre her NEO bloğu için 5 tane GAS üretiliyor. Üretilen bu GAS’lerin %10’u NEO sahiplerine, %80’i validatörlere ve kalan %10’u ise NEO DAO’suna dağıtılıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %60 yükselen GAS yazım esnasında 19,46 dolardan işlem görüyor. GAS’ın yükselişini geriden de olsa takip eden NEO ise 22 Ekim’den bu yana %130 getiri sağladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NEO Bağlantılı Kripto Para 2 Haftada 7x Yükseldi: Neler Oluyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!