Bitcoin Ordinals, Binance listelemesiyle hayat buldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin blockchain’inde basılan bir BRC-20 token koleksiyonu olan Ordinals, Binance’te listelenmesinin ardından son 24 saat içinde yüzde 40,8 artarak 10,19 dolara yükseldi. 

Binance’in 7 Kasım’daki duyurusuna göre kullanıcılar, ORDI’yi USDT, Bitcoin ve Türk Lirası ile takaslayabilecek. 

Binance, ORDI için geliştiricilerden herhangi bir listeleme ücreti talep etmediğini açıkladı. Para çekme işlemlerinin de 8 Kasım’da başlayacağını belirten borsa, ilk teşviklerin bir parçası olarak 72 ORDI yatıran ilk 1000 kullanıcıya 50 USDT işlem indirimi yapılacağını açıkladı. 

“ORDI, normalden daha yüksek riske sahip nispeten yeni bir token ve bu nedenle muhtemelen yüksek fiyat dalgalanmalarına maruz kalacak.”

Bitcoin Ordinals, her bir satoshi’ye benzersiz bir numara atayarak izleme ve aktarmayı mümkün kılan bir numaralandırma sistemi olarak öne çıkıyor. Bu, Her satoshiye ek bir veri katmanı ekleyen kayıt işlemiyle birleştirildiğinde kullanıcıların Bitcoin blockchain’inde benzersiz dijital varlıklar basmasına olanak tanıması anlamına gelir. ORDI, Bitcoin Ordinals geliştiricileriyle ilişkili değildir.

Ocak ayında Web3 geliştiricisi Rodarmor tarafından icat edilen BRC-20 token’ları, 15 yıllık blockchain’deki en büyük teknolojik gelişmelerden biri olarak popülerliğini artırdı. BitKeep gibi self-custody cüzdan sağlayıcıları, haziran ayında BRC-20 token yatırma ve çekme işlemlerine olanak sağladığını duyurdu.

BRC-20 token’larının toplam piyasa değeri şu anda 1,34 milyar dolar seviyesinde yer alıyor.

Related: Bitcoin Ordinals’ total mintage fees increase 700% from April

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Ordinals, Binance listelemesiyle hayat buldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!