Altcoin Piyasasını Ne Bekliyor: Geçmiş Boğa Döngüleri Gibi Olur mu?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük altcoinlerden XRP’nin sergilediği performans, genel olarak altcoin piyasası için iyi bir işaret olabilir.

Son günlerde ilk 10 kripto para içerisinde en iyi performansı gösteren XRP, hafta boyunca yaklaşık %15 değer kazandı.

Düşüşe geçmeden önce Binance Coin’i (BNB) kısa süreliğine geride bırakan XRP’nin işlem hacmi de 1 milyar dolardan 2 milyar doların üstüne kadar çıktı.

YouHodler’ın piyasalardan sorumlu yöneticisi Ruslan Lienkha, diğer altcoin fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek XRP’nin performansının istisnai olmadığını söyledi. Lienkha’ya göre altcoinlerdeki hareketlilik “aslında Bitcoin’in büyümesinin bir sonucu çünkü diğer coinler, genelde daha geç tepki gösteriyor.”

CTF Capital analistleri de Ethereum’un Bitcoin karşısında yeniden güç kazanmaya başlamasının altcoin piyasası için olumlu bir gösterge olduğunu düşünüyor.

Analistlere göre bu, yatırımcıların borsa yatırım fonlarından (ETF) bağımsız olarak kripto paralara karşı iyimser bir tavır gösterdiği anlamına gelebilir.

CTF Capital analistleri ayrıca bu hareketliliğin, geçmiş boğa döngülerinde olduğu gibi daha küçük çaplı kripto paralara da uzanabileceğini ekledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin Piyasasını Ne Bekliyor: Geçmiş Boğa Döngüleri Gibi Olur mu?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!