Ünlü Milyonerden Bitcoin ile Zenginlik Dersi: Bu Varlıklara Yatırım Yapmak İstemezler!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, zengin mantalitesiyle düşünenlerin dolara değil Bitcoin’e yatırım yaptığını belirtti.

Robert Kiyosaki yine kendinden beklenen bir paylaşımla gündeme geldi. Deneyimli milyoner, zenginlerin enflasyonist yapı içerisinde eriyip giden dolara yatırım yapmadıklarını belirtti. Bu tür bir global kapitalist sistemde en mantıklı yatırımın Bitcoin, altın ve gümüş gibi değerli varlıklar olacağını belirten Kiyosaki, zenginlerin ceplerini bu tür araçlarla doldurduğunu vurguladı.

Standart düzeyde bir çalışanın tüm servetini enflasyon ve borsa yoluyla kaybettiğini öne süren milyoner, “sahte” dolar biriktirmek yerine yapılacak en mantıklı hamlenin Bitcoin’e yönelmek olacağını söyledi.

Tüm bu çıkarımları “Zengin baba’nın 1. dersi” olarak sunan Kiyosaki, açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

ZENGİN BABA’nın 1. Dersi “Zenginler dolar için çalışmaz.” NEDEN? Çünkü Servetimiz vergiler, enflasyon ve borsa yoluyla bizden çalınmak üzere tasarlandı. Bunun yerine zenginler vergiden muaf parayı ceplerine koyan varlıklar için çalışıyorlar… kiralık mülkler, petrol, gıda üretimi gibi varlıklar için. Sahte dolar biriktirmek yerine zenginler altın, gümüş ve Bitcoin’den tasarruf ediyor. Yoksul ve orta sınıf, düzenli maaş vaat eden ancak iş güvenliği sağlamayan işler istiyor. Daha da kötüsü, yoksul ve orta sınıf, vergiye tabi sahte dolar geliri ödeyen işlerde çalışıyor ve sonra sahte dolar biriktiriyor, sonra da ben bu metni yazarken çöken hisse senetlerine, tahvillere, yatırım fonlarına ve ETF’lere yatırım yapıyorlar. Ders: Zenginler iş veya sahte kağıt varlıkları istemezler.

Ünlü Milyonerden Bitcoin ile Zenginlik Dersi: Bu Varlıklara Yatırım Yapmak İstemezler! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Milyonerden Bitcoin ile Zenginlik Dersi: Bu Varlıklara Yatırım Yapmak İstemezler!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!