Coinbase’in gelirleri, beklentilerin üzerine çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coinbase’in üçüncü çeyrek kazanç raporu yayımlandı. 

Bloomberg’ün haberine göre, borsanın üçüncü çeyrekteki kayıpları azalırken, gelirleri ise beklentilerin üzerine çıkmayı başardı.

Bloomberg anketine katılan analistlerin tahminleri, borsanın gelirlerinin 654,7 milyon dolar seviyesinde olacağını gösteriyordu. Açıklanan gelirler ise tahminlerin yüzde 14 üzerinde çıkarak 674 milyon dolar seviyesinde yer aldı.

Bununla birlikte ticaret hacmiyse beklentilerin altında kaldı. Tahminler 80,4 milyar doları işaret ederken, hacimler 76 milyar dolar olarak gerçekleşti. Borsanın yılın ikinci çeyreğindeki işlem hacmiyse 92 milyar dolardı.

Coinbase tarafından açıklanan en dikkat çekici veriyse zararların büyük miktarda azalmasıydı. Şirketin zararı, üçüncü çeyrekte 2 milyon dolar seviyesinde yer alırken, geçtiğimiz yılın aynı çeyreğinde 545 milyon dolardı. 

Our Q3’23 update is in.

Read the full shareholder letter and tune in to our earnings call here → https://t.co/fod43YZcAY pic.twitter.com/Iusjw1Uysx

— Coinbase 🛡️📞 (@coinbase) November 2, 2023

Analist, borsanın ‘günü kurtardığını’ dile getirdi

Coinbase, artan faiz oranları sayesinde rezervlerinden daha fazla gelir elde etmeyi başaran USDC ihraççısı Circle ortaklığından da yararlandı. 

Mizuho analisti Dan Dolev, yaptığı bir açıklamada bireysel yatırımcıların günü kurtardığını söylese de önümüzdeki dönem için olumsuz konuştu:

“Artan bireysel talep, üçüncü çeyrekte günü kurtarsa da COIN’in temelleri kötüleşmeye devam ediyor.”

Kripto para sektörünün yaşadığı kriz Coinbase’in maddi olarak büyük kayıplar yaşamasına neden oldu. Son dönemlerde piyasalar bir nebze toparlanmayı başarsa da bu çeyrek sonuçlarıyla birlikte Coinbase, üst üste yedinci kez zarar açıkladı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), geçtiğimiz haziran ayında borsanın kayıtsız bir biçimde faaliyet gösterdiği iddiasıyla Coinbase’e dava açtı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase’in gelirleri, beklentilerin üzerine çıktı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!