Önde Gelen Borsada Kripto Para Çekme İşlemleri Aksadı: Açıklama Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para borsası Gate.io 6 saat süren bir teknik sorun sebebiyle para çekme işlemlerini gerçekleştiremedi.

Kripto para borsası Gate.io 2 Kasım günü erken saatlerde teknik bir sorunla karşılaştı. Yaşanan bu teknik sorunla birlikte borsadaki kripto para çekme işlemleri durdu.

On-chain analiz platformu Arkham Intelligence, para çekme işlemlerinde yaşanan aksaklığı doğruladı.

Kullanıcılar yaklaşık 6 saat boyunca kripto para çekme işlemi yapamadı. Teknik sorunun çözülmesiyle birlikte kripto para çekim işlemleri tekrardan aktif hale geldi. Gate.io, yaşanan aksaklığın çözüldüğünü belirten bir açıklamada bulunarak kullanıcılardan özür diledi:

Kullanıcılarımıza, 2 Kasım saat 07:00’den (UTC +8) sonra para çekme işleminde yaşanan önceki gecikmeleri tamamen çözdüğümüzü bildirmek isteriz. Önceki tüm para çekme taleplerinin sıraya göre işleme alınacağını lütfen unutmayın. Para çekme taleplerinizi iptal etmenize veya yeniden göndermenize gerek yoktur. Bu durumun yol açmış olabileceği rahatsızlıklardan dolayı özür dileriz.

Borsa ayrıca bu açıklamasına ek olarak Kasım 2023’ten itibaren %100 Rezerv Kanıtına ilişkin aylık raporlar yayınlayacağını da belirtti.

Benzer bir sorun 25 Ekim günü dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’de yaşanmıştı. Binance kripto para çekme işlemleriyle ilgili teknik bir sorun yaşandığını belirtmiş ve işlemler kısa süreliğine askıda kalmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Önde Gelen Borsada Kripto Para Çekme İşlemleri Aksadı: Açıklama Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!