Analistler Bitcoin İçin Yıl Sonu Fiyat Tahmini Verdi, Bu Haftaların Önemini Vurguladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para şirketi Matrixport tarafından yapılan analize göre Bitcoin, yıl sonuna dek yükselişini sürdürebilir.

Matrixport tarafından hazırlanan rapora göre Bitcoin’in geçmiş yıllarda gösterdiği performans, yıl sonuna doğru yeni bir rallinin başlayacağına işaret ediyor olabilir.

Şirketin araştırma müdürü Markus Thielen, “Eğer Bitcoin yılın bu döneminde en az %100 değer kazanmışsa o zaman Bitcoin’in yıl sonundaki bir ralliyle %65’ten fazla değer kazanma ihtimali %71’den fazladır.” dedi.

Bitcoin’in tarih boyunca özellikle 18 Aralık tarihine kadar pik yaptığına dikkat çeken Thielen, kasımın başından aralığın ortasına kadar sürecek altı-yedi haftalık zaman dilimine dikkat çekti.

Bu yıla yaklaşık 16.600 dolar seviyesinden giriş yapan Bitcoin, CoinGecko verilerine göre yaklaşık %112’lik bir yükselişle 35.366 dolardan işlem görüyor.

Thielen, “Bu istatistikler doğrultusunda Bitcoin’in hala yukarı doğru ilerleme potansiyeli var ve yıl sonunda %65’ten fazla değer kazandıracak bir ralli, fiyatı yeniden 56.000 dolara taşıyabilir.” dedi.

Yukarıdaki grafik, Bitcoin’in 2010-2022 tarihleri arasında yılın ilk on ayındaki performansıyla son iki ayındaki performansını gösteriyor.

Bitcoin, bu 12 yılın 7’sinde yılın ilk on ayı içerisinde en az %100 değer kazandı. Aynı yedi yıl içerisinde yılın kalan son iki ayında ortalama %65’lik bir ralli yaşandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistler Bitcoin İçin Yıl Sonu Fiyat Tahmini Verdi, Bu Haftaların Önemini Vurguladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!