Milyar Dolarlık TIA Coin’de İlk İşlem Günü: Fiyat Ne Durumda?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyar dolarlık altcoin projesi Celestia (TIA), ilk işlem gününde 2,5 dolara kadar artış yaşadı. 

İlk modüler blokzincir olarak öne çıkan Celestia, dün TSİ 18.00 sularında birçok borsada işlem görmeye başladı. Kripto paranın piyasaya sürülmeden önce gelen yatırımcı talebine karşılık veren Binance, Gate.io, OKX, Bybit, Bitget, HTX ve KuCoin gibi dev borsalar listelemeyi tamamladı.

CoinGecko verilerine göre ilk işlem gününde TIA, 2,5 dolara kadar tırmanırken yazım esnasında 2,22 dolarlık bir fiyattan işlem görüyor. Ancak Binance verilerine göre TIA tahta açılışında 2,999 dolara kadar ulaştı.

Ayrıca yaklaşık 300 milyon dolarlık bir işlem hacmine ulaşan TIA, en değerli kripto para birimleri listesinde ilk 120 arasında yer aldı.

TIA’nın toplam arzı 1 milyar olmasına karşılık piyasada 141 milyonluk kısmı bulunuyor ve bu da yaklaşık 315 milyon dolarlık bir piyasa değerine tekabül ediyor.

Altcoin’in mevcut durumda %55’lik hacmi Binance’de yer alan TIA/USDT paritesinde yer alırken ikinci sırada TIA/TRY paritesi olması dikkat çekti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milyar Dolarlık TIA Coin’de İlk İşlem Günü: Fiyat Ne Durumda?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!