Coinbase’den Dönüm Noktası: Bireysel Kripto Para Yatırımcıları İçin Vadeli İşlemler Açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük kripto para borsalarından Coinbase, ABD’deki bireysel yatırımcıların artık vadeli kripto para sözleşmeleriyle ticaret yapabileceğini açıkladı.

Coinbase tarafından yapılan açıklamaya göre ABD’deki Coinbase Advanced müşterileri, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için vadeli işlem sözleşmelerini kullanabilecekler.

Yapılan açıklamada “Bir Bitcoin’in 100’de 1’ine ve bir Ethereum’un 10’da 1’ine denk gelen bu vadeli işlem sözleşmeleri, spesifik olarak bireysel traderlar için boyutlandırıldı.” dendi.

ABD’deki müşteriler Coinbase Advanced platformu aracılığıyla artık hem spot hem vadeli şekilde işlem yapabilecekler.

Coinbase Financial Markets, Inc., ABD’de ilgili kriterleri karşılayan müşterilerine yasal şekilde vadeli işlem ticareti hizmeti sunabilmek için ağustos ayında onay almıştı.

“ABD’de vadeli işlem ticareti sunmak kritik bir dönüm noktası.” diyen Coinbase ekibi, “daha fazla trader’a, daha fazla sayıda vadeli işlem sözleşmesi” sunmayı hedefliyor.

Coinbase’in blog paylaşımında vadeli işlem sözleşmelerinin riskleriyle ilgili de bir uyarıda bulunuldu:

“Vadeli işlem yapmanın büyük riskleri vardır. Sadece aşina olduğunuz ve risklerini anladığınız finansal ürünlerle, ancak yapacağınız işlem kendi yatırım deneyiminize, finansal pozisyonunuza ve yatırım hedeflerinize uyuyorsa alım satım yapmalısınız.”

Coinbase, birkaç hafta önce ABD dışındaki müşterilerine sürekli vadeli işlem yapmaları için imkan tanıyacağını açıklamıştı.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase’den Dönüm Noktası: Bireysel Kripto Para Yatırımcıları İçin Vadeli İşlemler Açıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!