SBF, kapalı kapılar ardında regülatörlere karşı ağır ifadeler kullandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sam Bankman-Fried kamuoyu önünde regülasyonları desteklerken kapalı kapılar ardından regülatörler için ağır ifadeler kullandığı ifade edildi.

ABD Başsavcı Yardımcısı Danielle Sassoon, devam eden dava sırasında SBF’ye müşterilerin korunması ve blockchain regülasyonlarına ilişkin olumlu açıklamalarını hatırlayıp hatırlamadığı sorusunu yöneltti. SBF’nin “Hatırlamıyorum” cevabına karşılık Sassoon, eski FTX CEO’sunun yapılan özel görüşme esnasında regülatörlere küfür ettiğini hatırlattı. 

Sam Bankman-Fried, yalnızca bir kez küfür ettiğini söylese de X kullanıcıları SBF’nin daha ağır ifadeler kullandığını iddia etti. Eski FTX CEO’su, tutuklanmadan önce ABD Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi huzuruna çıkarak kripto regülasyonları ile ilgili görüş bildirdi.

Başsavcı yardımcısı, SBF’ye regülasyonlara verdiği desteğin bir P.R. çalışması olup olmadığını sordu. SBF, bunu bir P.R. çalışması amacıyla yaptığını dile getirdi. 

SBF, regülasyonlara verdiği desteğin bir sebebinin Binance’ten pazar payı elde etmeye çalışmak olduğunu belirtti. 

Binance CEO’su Changpeng Zhao, 8 Kasım 2022’de FTX’i satın almak için harekete geçti. Ardından FTX’in mali durumunun incelendiğini ve tutarsızlıklar sebebiyle satın almaktan vazgeçtiklerini açıkladı. 

SBF, 7 Kasım 2022’de müşterilerin para çekme işlemlerinin 4 milyar dolara yani ortalama işlem hacminin 100 katına ulaştığını ifade ederek bunun şirketi derin bir likidite krizine sürüklediğini hatırlattı.

OK – now SBF trial with Sam Bankman-Fried still on direct, this afternoon the cross. Inner City Press is on it https://t.co/lPLqNVJIBf &https://t.co/mdnD76vUQ7 Exhibits https://t.co/VGsnx6gqxd book https://t.co/1w2tkmrTvA and will live tweet, thread below pic.twitter.com/HmDmEG3fL8

— Inner City Press (@innercitypress) October 30, 2023

Sam Bankman-Fried’ın ceza davasının önümüzdeki haftanın başında tamamlanacağı ifade edildi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SBF, kapalı kapılar ardında regülatörlere karşı ağır ifadeler kullandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!