Kripto varlık yöneticisi Valkyrie spot Bitcoin ETF başvurusunda değişikliğe gidiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEC’in elinde şu anda değerlendirilmeyi bekleyen sekiz ila 10 adet olası spot Bitcoin ETF’si başvurusu bulunuyor.

Valkyrie ve VanEck tarafından son spot BTC ETF başvurularında bazı değişiklikler yaptı.

Dijital varlık yöneticisi Valkyrie Investments, Amerika Birleşik Devletleri menkul kıymetler düzenleyicilerine yaptığı spot Bitcoin ETF başvurusunu değiştiren son şirket oldu.

Valkyrie, SEC veri tabanına göre 30 Ekim’de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na güncellenmiş yeni bir spot Bitcoin ETF başvurusunda bulundu.

Valkyrie, Bitcoin Fonu için güncellenmiş S-1 formu kayıt beyanıyla, yatırımcılara Bitcoin tarafından desteklenen hisselere yatırım yapma fırsatı sunmak istiyor. Hisselerin Nasdaq Borsasında “BRRR” sembolü altında işlem görmesi bekleniyor. Valkyrie konuyla ilgili şunları söylüyor:

“Bu izahnamedeki bilgiler tam değildir ve değiştirilebilir”

Bununla birlikte Valkyrie, firmanın tescil beyanı yürürlüğe girene kadar BRRR menkul kıymetlerinin satılmasına izin verilmediğini de sözlerine ekledi.

Değiştirilmiş ve güncellenmiş dosyalama, SEC’in Eylül ayında Valkyrie Bitcoin Fonu ile ilgili kararını ertelemesinden yaklaşık bir ay sonra geldi.
 
Valkyrie’nin güncellenmiş spot Bitcoin ETF’i, Bitwise, BlackRock, Fidelity, Grayscale, VanEck ve ARK Invest tarafından yakın zamanda yapılan ve değiştirilen en az altı spot BTC ETF dosyasına katılıyor.

Bazı kripto ETF analistlerine göre, devam eden Bitcoin ETF değişiklikleri, ilerlemenin ve yaklaşan onayların “iyi bir işareti” olarak tercüme edilebilir. Bloomberg ETF analisti James Seyffart Valkyrie’nin son Bitcoin ETF güncellemesini, arka plandaki hareketliliğin bir kanıtı olduğunu düşünüyor.

UPDATE: @ValkyrieFunds joins the prospectus amendment train for their spot #Bitcoin ETF. Things still moving behind the scenes. pic.twitter.com/z5WAvZtFwE

— James Seyffart (@JSeyff) October 30, 2023

SEC başkanı Gary Gensler’in Ekim ayı sonunda yaptığı açıklamaya göre SEC’in elinde şu anda düzenleyicinin değerlendirmesini bekleyen sekiz ila 10 adet olası spot Bitcoin ETF’si başvurusu bulunuyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto varlık yöneticisi Valkyrie spot Bitcoin ETF başvurusunda değişikliğe gidiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!